Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Z
Most meg nem tetszik, hogy reklámoknak
Hallom Emese barátnénk nagyon unatkozik és az én képeim osztogatja vmi fb csoportban pedig még beszélgettünk is, nem is értem, na mindegy, egészségére
Stadler.
Annak nincs olyan szar keserű íze na.
Radler.
pl. a Szentandrási sörökől nagyon jók vannak pl Napkincs, vagy Hoegaarden, Fuller's stb...
Baccad+ a sör nem ital, a nő nem ember, a medve meg nem játék.
mi a jó sör? pilsner? Nem szeretem,,,
egyszer iszol egy rendes sört is, megváltozik a véleményed
Egyelőre jobb mint leeresztés előtt. De ha friss motult öntöttem volna bele akkor is ezt érezném az elején. Arra vagyok kíváncsi meddig őrzi meg ezt a tulajdonságát. Hétvégén ha kegyes lesz az időjárás megfincolnám Romániában a szerpentinen.
Na milyen a szadomazó olaj
Persze még a régebbi totyakosabb üvegben.
Felénk lóbányainak hívták régebben akkor ízlett igazán mikor még a piros/kék címkés volt.
2 sört szeretek. Az egyik az Aranyfácán a másik a kőbambi.
A helynekemgecit nem csipázom és társait., de kinek mi. Borsodit évek óta nem iszok...
Fekete Laci meg kinyitja!
Engem nem zavar. A tv-m is román vortex az is csájnában gyártatott tuti, és van tunere felveszek vele simán külső hdd-re.
Jó kőbambi, 2 literes, palackos, hmmmmmm...nem kell folyton a hűtőhöz szaladgálni, 2 liter sör meg csak lecsúszik egy ültőben.
Mégis találtam made in romania feliratút a frontoldal reklámjával ellentétben, jó lesz a Borsodi üveges nekem.
Ha Feró hozza!
csak a kőbányai!
Cselák sör amúgy ha figyelmesen nézed a képet. Bár ininek szántam mert begyön neki a panelkonyhánk.
Egy ideig csíptem az Argust, aztán egyszer megnéztem hol készül, made in romania...na mondom, ahol Aro-t és Dacia-t műveltek autónak csúfolva, azoktól többet sört nem iszok.
Hátez blőőőő.