Tudok adni egy tuti sjcam kütyüt kb fél óra van benne
Van hozzá egy plusz vízálló tok
Semmi tartozék nem lett még felhasználva
Sj7 star
50ért a tiéd a plusz tokkal együtt
Ez még Cartif talán, vagy ilyesmi. Igazából nem basz szét az ideg hogy nincs kész csak jövőhétre kellene, de max veszek egy 5öst vagy 6ost a 4gyes mellé
Azt mondta a csaj hogy 4hét, de már az is letelt, megpróbálok érdeklődni náluk
Úgy tudom, hogy akarnak csinálni, vagy már van is a Merci gyárnak külön munkásszállitoja! Kőrösről is!
Hívtak engem is, de az kizárt dolog, hogy én valami szalagmunka akármit csináljak! Főnök meg már van ott is elég!
a MediaMarkt nem biztosít semmit, az Aegon biztosítását értékesíti tovább. Először elküldik garanciális szervizbe a retailes beszállítón keresztül, ha nem javítható, akkor továbbítják a szakvéleményt az Aegonba és az fizet szerződés szerint, de nem kapkodják el. A jogszabály szerint a garanciális javítás elvégzése során "törekedni kell" arra, hogy 30 napon belül elkészüljön az eszköz, de ha nem, akkor sem történt semmi, nem kell csereeszközt biztosítani, vagy kicserélni az eszközt. Én az Aegonnál érdeklődnék, mert velük vagy szerződésben, így talán gyorsítható a történet...
A múltkor volt a tv-ben egy műsor a foglalkoztatásrol ahol kifejtették nagyon okosan, hogy a melost pénzzel nem lehet motiválni... mondjuk nekem nem is fizetik a bejárást
Gondolom a legtöbb helyen azt a 15ft/km pénzt adják mint nálunk
Hosszabb távon a csoda Astra nem eszik sokkal többet nekem a 2x20 km távolságra a felét eléri a támogatás
Kb egy óra kocsival a felénk eső felé pl bosal
Ami még kb elviselhető is lenne ha mindig nyár van
De pl ködben mikor induljak hogy odaérjek időben, és honnan tudom hogy van köd....
Vagy akár télen a havas úton
Meg azért van költség is lenne vagy 40 ezer a havi üzemanyag
Szóval ha ott van 180 nettó nem járnék sokkal jobban
Ez tény, mondjuk azért ha "csak" 5-600 a bér azért abból talán jobban el lehet tengődni mint a 130-ból, viszont az igaz, hogy ha csak 30-al több egy csomó túlórával akkor annak semmi értelme nincs, Kecsó messze lenne? itt azért több a lé ahogy észrevettem.
ma én is tolni akartam egy fagyit, de ehelyett falidíszt csinálok egy audi hűtőrácsból
még világítani is fog, mert a gagyi kínai ledsor mindehol jól mutat
szerintem nincs igaza mert minumum 1/3 ember már pluszban van annyira hasznavehetetlen csapat jött össze
rengeteg a selejt, rengeteg az üresjárat különböző problémák miatt (legtöbb azért van mert az agyatlanok nem tudnak előre gondolkodni)
szóval a tőkés egyre jobban beszopik az ember anyaggal, miközben a bérköltség összesen nem csökken
Meg akiknek 2 anyja van....
Ha 500 nettó lenne akkor se mennék szállóra
Ennyi erővel már mehetnék külföldre is
Van hozzá egy plusz vízálló tok
Semmi tartozék nem lett még felhasználva
Sj7 star
50ért a tiéd a plusz tokkal együtt
Azt mondta a csaj hogy 4hét, de már az is letelt, megpróbálok érdeklődni náluk
Hívtak engem is, de az kizárt dolog, hogy én valami szalagmunka akármit csináljak! Főnök meg már van ott is elég!
Főleg annak aki a stresszt nem bírja hosszú távon elviselni
Hosszabb távon a csoda Astra nem eszik sokkal többet nekem a 2x20 km távolságra a felét eléri a támogatás
Ami még kb elviselhető is lenne ha mindig nyár van
De pl ködben mikor induljak hogy odaérjek időben, és honnan tudom hogy van köd....
Vagy akár télen a havas úton
Meg azért van költség is lenne vagy 40 ezer a havi üzemanyag
Szóval ha ott van 180 nettó nem járnék sokkal jobban
még világítani is fog, mert a gagyi kínai ledsor mindehol jól mutat
rengeteg a selejt, rengeteg az üresjárat különböző problémák miatt (legtöbb azért van mert az agyatlanok nem tudnak előre gondolkodni)
szóval a tőkés egyre jobban beszopik az ember anyaggal, miközben a bérköltség összesen nem csökken