Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább mesélj nekem a te életedről, lángoló fáklyaként mutass nekem utat, kíváncsi vagyok az életedre!
Szomorú, hogy ennyire nincs életed és itt bomlasztod a közösséget.
Igen! Valaki múltkor le orosz rulettezett egy sporteseményt.
Furcsának találom, hogy még mindig szenved emögött az álarc mögött, mikor mindenki tudta már az elejétől fogva, hogy ki is ő. Egyetlen mondattal húztam be múltkor a csőbe, mégis minden nap tekeri a verklit.
Jöjjön és próbálja meg ismét megváltoztatni az oldalt, legyen a suzuki kéretlen nagykövete, a sportmotor oldal messiása.
Sajnos van aki a bölcsesség álarca mögé bújva hirdeti itt az igét. Ezen a puruttya vállalhatatlan oldalon.
Eskü trollkodni járok ide, bevallom! Motort majd veszek, ha igazán elkap a vágy iránta, addig meg frissen tartom az agyam az irodai munka monotonitása közben.
Pedig az álszentség meg a képmutatás mostanság elég gyakori itt az oldalon.
Egy 700 ezret futott Alfának? Azok eladhatatlanok, nincs áruk.
megy a félremagyarázás
Valaki ide a fóromra is kitette.
Japán, de dízel.
Mit vennél helyette?
Továbbra sem Kamilla vagyok, az egy női név kis butus! Nem vagyok álszent, csak utálom mikor valaki a rokkantsággal csúfolódik.
Most jelentősen levittem az árát.
Meg azt eleve nem tenném a hirdetésbe.
Ez minden olasz járműre igaz, 700-800 ezer km-es Alfákat is láttam már, megkapták a karbantartást és nem hagyták lecsúszni őket a "drága az olaj, baszok én cserélni" lejtőn.
A forgalmi mintha nem az övé lenne.
https://www.hasznaltauto.hu/motor/ducati/999/ducati_999-12910486 komoly a forgalmija!
Minden eladó, de nincs szándékomban. Akkor nem kapott volna új gumit, fuxot.
Na már megint eladod? Alig van nálad 2 éve tán.
Ne légy álszent clamilla, vállald végre a régi éned!
Pedig enyém is vihető 1.3-ért de idénre adok rá teljes garanciát.
Mindent elárul rólad, hogy sérült emberek bajával illetsz másokat.
Most emelte! Nem számol ő lófasszal sem.
Mindenkivel úgy beszélek, amennyit ér, bár téged a nyomorékkal még túl is becsüllek pozitív irányba.