Én is velük, sőt mindenki mindenki így van veled, te clamilla, sosem fogod merni vállalni a régi nyomorék éned, géjesikszer, kájötezer, sárgafekete, na, gyerünk már!
A Ducati fenntartása abszolút nem kirívóan magasabb a többinél, főleg ha tényleg a gondját viseled. De nagyon lelehet rúgni mire annyira lóg a bele, hogy mélyre nyúlj a buxtárcába.
A peca amúgy olcsó és baromi jól kikapcsol, imádom a szép halakat, 99%-ukat vissza is engedem, csak megkeresem és kifogom őket.
Ott az alap felszerelésen kívül kb. semmi karbantartás nincs, nincsenek műszaki vizsgák, a kopó alkatrész meg éves szinten pár tekercs zsinór és néhány horog.
Legtöbbünknek hobbi és tényleg (luxus) de csak addig amíg nem tudod finanszírozni az egyéb napi szükségleteid mellett. Ugye akkor meg már "csak" hobbi. De melyik elfoglaltság olcsó? Horgászat, vadászat, lovaglás, íjászat stb stb... pénzbe kerül mind nem kevésbe.
Aha... Itt a lehetőség és nem indulsz. Tudjuk hirtelen megfogadtad mindenki tanácsát stb. Csak Pocsest sajnálom, hogy linkeli itt neked a motorokat, de oly felesleges..
Többen tanácsolták személyesen, hogy várjam meg az október-novembert, olcsóbbak lesznek és emeljem a tétet 700-800 ezer közé, fiatalabb, kevesebb gond, szereltem én már eleget. Még bírjam ki kicsit a 250-esen.
Átgondolom, nem létszükséglet a motor, csak luxus hóbort.
Ott az alap felszerelésen kívül kb. semmi karbantartás nincs, nincsenek műszaki vizsgák, a kopó alkatrész meg éves szinten pár tekercs zsinór és néhány horog.
Átgondolom, nem létszükséglet a motor, csak luxus hóbort.