Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lehet és a ha nem létezik!
Értem de Lalinál tudjuk a kb behatárolt összeget amivel számol ha számol.
Nem tudsz helyesen írni? Kamilla! Amúgy termesztem! A fiamnak van K5 és szépen beszél, nem így mint te.
Lehet a fejed elbújhatna mellette!
Nem pont a Ducatira gondoltam, hanem pl. egy CB500 vs. CBR1000RR összehasonlításra.
Én is velük, sőt mindenki mindenki így van veled, te clamilla, sosem fogod merni vállalni a régi nyomorék éned, géjesikszer, kájötezer, sárgafekete, na, gyerünk már!
A Ducati fenntartása abszolút nem kirívóan magasabb a többinél, főleg ha tényleg a gondját viseled. De nagyon lelehet rúgni mire annyira lóg a bele, hogy mélyre nyúlj a buxtárcába.
Olcsó? Aha, ha a picike kis kukidat teszed a vízbe.
Érdekes sokan pont így vannak veled. Matyigátor!
A peca amúgy olcsó és baromi jól kikapcsol, imádom a szép halakat, 99%-ukat vissza is engedem, csak megkeresem és kifogom őket.
Ott az alap felszerelésen kívül kb. semmi karbantartás nincs, nincsenek műszaki vizsgák, a kopó alkatrész meg éves szinten pár tekercs zsinór és néhány horog.
Akkor csukott szemmel jársz és létezel?
Ő nem szereti igazán a motorozást, ha szeretné nem ezt csinálná. Luxus, de ez attól is függ milyet veszel.
Ne sajnáld. Lehet egyszer "ráfanyalodok" egy nyitott kuplungos burkoltra... bár a csupasz az igazi számomra.
Félelmetes mennyire buta vagy, de azért szórakoztató, szerencsére.
Hirtelen? A VFR óta nem néztem a motorokat, az meg lassan 1 hónapja volt, te nyomorult!
Legtöbbünknek hobbi és tényleg (luxus) de csak addig amíg nem tudod finanszírozni az egyéb napi szükségleteid mellett. Ugye akkor meg már "csak" hobbi. De melyik elfoglaltság olcsó? Horgászat, vadászat, lovaglás, íjászat stb stb... pénzbe kerül mind nem kevésbe.
Aha... Itt a lehetőség és nem indulsz. Tudjuk hirtelen megfogadtad mindenki tanácsát stb. Csak Pocsest sajnálom, hogy linkeli itt neked a motorokat, de oly felesleges..
Én bárhová indulok, percek alatt kész vagyok pedig.
Útépítő vagy? Mindent értek akkor! Az út sem készül el sosem...
Nem venném el előled a lehetőséget, hajrá, szurkolok!
Többen tanácsolták személyesen, hogy várjam meg az október-novembert, olcsóbbak lesznek és emeljem a tétet 700-800 ezer közé, fiatalabb, kevesebb gond, szereltem én már eleget. Még bírjam ki kicsit a 250-esen.
Átgondolom, nem létszükséglet a motor, csak luxus hóbort.
Az túlzás, de látszik, hogy DSLR-rel lőtték.
Látom városi vagy! Csak teheneket fejünk, de te megkóstolhatod a bikatejet, ha gondolod! :)
Ha nem volna motorom én felhívnám, megyek 5kilóval ha megfelel az állapota el is viszem.