Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejön a fehér na.
Nem ilyen pucér plasztik vacak mint az idomos hornet.
Amúgy meg a tőkésnek van igaza, minek fizessen többet, hiszen ennyiért is elmennek dolgozni neki az emberek.
Lecserélted robogóra? Annyira azért nem volt rossz az angol
Najó, de a munkanélküli segély nem lenne több?
Itt pesten kb. az utcaseprésért lehet 130-at keresni, legalább is pár éve ennyiért hirdették, akkor amikor a feleségem mint kórházi szakorvos keresett 160-at...szerencsére azóta rendezték a bérét, most már nincs ok a panaszra, de akkor eléggé a határon volt, hogy elmegy inkább a Mekibe dolgozni a tizenakárhány év alatt összeszedhető orvosi gyakorlatával.
A szokásos borzasztó rossz fagyizos kep.
Hondába minek?
Amúgy van Honda blokkom is... remélem az még nem rohadt össze mert van benne pár jó alkatrész
aranyórára meg mercikocsira nem futja belőle, de kenyérre meg szalonnára pont elég
szerencsére a gyerek már nem jár suliba így már elvagyunk, kb 80 a havi számla aztán a maradékot el lehet tapsolni
ebbe a 80ba minden benne van még a kocsik műszakijára is vannak pénzek félretéve, meg kutyatáp stb szóval szinte minden amire havi szinten lehet tervezni
felénk ezek a tőkés gecik nagyon összebeszéltek márt ott is szar a pénz ahol még 5-6 éve jó volt
a cégünknél is 10+éve kb ennyi volt a fizetés mint most szinte fele munkával egy műszakban ahol meg több volt sokkal lazábban ment vagy lényegesebben több a pénzért
Vettél volna Honda -blokkot, akkor ilyen gondod, nem lenne!
Én is vettem egy bontatlan jó állapotú MZ blokkot....meg sem moccant de őszintén ez a rozsdás eredeti is jobb alkatrésznek számít mint a távolkeleti utángyártott alkatrészek.
30 ezer forint különbözetért a fene se dolgozna hétvégén. Bár ha te 130ezerből kijössz akkor nagyon ügyes vagy
Én 10 éve kerestem 160-at heti 40 órában.
Barcelona!
ha nem kell el kell adni, semmi értelme tárolgatni
kell venni egy tubus polír pasztát rászánni 3 órát amire lejön a 30 éves por aztán meghirdetni
ha 20+éve áll olyan rozsdás a bele hogy el sem hinnéd, enyém csak kb 10 évet állt aztán ami alkatrész nem volt az olajban azt megkapta a rozsda
és le se jött mert azóta használták itt-ott még most is látszik a rozsda rajta majd ahogy szerelem össze levakarom róla
haver sok éve vett egy újszerű mz-t ami állt a fészerben vagy 30 évet annak olyan rozsdás volt a bele hogy a csapágyak a házban megforogtak mert be volt állva a többsége
Majd egyszer nekiállok és mókolok majd vele!
Fateré volt,lehet, hogy huszonöt éve is áll! Néha megrugdosom, hogy ne álljon be a dugattyú! Gázkar is műkszik! Festés sem ártana neki, bár lehet,hogy a polírozás is elég volna! Na meg a felniket is rendbe kéne tenni! Soha nem volt szétszedve, még a berúgó kar miatt sem! Mindig meg akarják venni,de nem akarom eladni!
épp most csinálom haver szimóját, igazándiból nem annyira rossz csinálni, de nem nagyon szeretnék ilyenekkel foglalkozni már
mert ha azt mondom hogy 30 a munkadíj mindenki elmond mindenféle rablónak és felnyom az apehnak és jönnek vazelines tubussal a kézben
Van egy Simson Schwalbém! Kábé húsz éve áll! Csak azért hogy ne csak heveréssz, hanem vállald el rendbetenni!
szerintem olyan havi 1,5-2 milla bevétel felé lehetne emeltebb minőségben élni
szóval nekem tökmindegy hogy megkapok 8 órával 130 ezeret vagy ha minden hétvégén tolnám a túlórát és kapnék 160 ezret
az a havi 30+ kb semmire sem lenne megoldás ezért inább itthon heverészek
végre a kondigép projekt is lassan végetér aztán nem marad más hátra csak a lazulás
Ennyi
Ne tudd meg. Amióta pénzem van csak a gond van vele
Ennyi pénzzel ugye az ember azt hiszi lehetnek igényei. Aztán rá kell jönni, hogy ugyan azt a szart adják el neki csak sokkal többért meg kicsivel több porcukorral meghintve.
ezért jó a szar meló én már 14:01 kor kint vagyok a kerítésen kívül és nincs gondom semmire sem
igaz a fizetés elköltése se okoz nagy fejtörést
na de ha nincs gond nincs stressz
2heineken +"kb" 1,5 deci szilvás unicum a pocakba
F@sz kivan a g..i klímás buszokkal tökmind1 hogy mennyit gürizel, minden nap van valami kicseszős munka ma kompresszor csere ,mert átszakadtak a szelepek már mindeki elment, de én még szop..m a bréét áhhh sebaj még 3 nap aztán irány a balcsi weeekeend
Má sörözöl?
Neked is reggel mennyi bajod van
Nővérkémet 2x +bacták telefonálás miatt "2x 15eft +4 pontocska" aztán kénytelen voltam kihangosítót meg kutya f...át beépiteni a kocsiába
Én ha kocsival vagy motorral megyek és épp észreveszek egy kézben telefonálóst vagy telo nyomkodót mindig dudádok és illedelmesen rá a...zók hogy mi a faszéé van a kezedbe telefon
Ééérdekees egyből elteszi (főleg ha kiszúrja hogy a buksin ott a kamera, amit jelzek is feléje részlet kérdése hogy be van e kapcsolva vagy semm...)
Mind1 nyugodjááá meg, nem ömlőt ki a söröm
Dettó az autóban mobilozással... nem láttam mèg azèrt se büntetni senkit. De körforgalomban biciklizèsèrt sem, vagy mikor teker a bicikli úton a körforgó felè van táblája ugye fordított háromszög fehèr piros keretben ès háborog ha kikanyarodáskor nem állok meg mert elsőbbsègem van.
Ellenreakcio.
Orosz pacák bográcsos motoron kissé destruktív:
http://youtu.be/tIeU3XtP5ws