Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogyis, csak rendes motor kell
Köszi.
Egy igazi szarház patkány, aki menti a semmit érő bőrét! Ne hagyjátok annyiban, minden követ mozgassatok meg és húzzátok rá a vizes lepedőt. Aztán, ha minden lezárult és mindenen túl vagytok, akkor jöhet majd pár igen nagy pofon kiosztása neki privátban, nem a balesetért, mert az sajnos előfordulhat, hanem a megbánás nélküli patkánykodásért.
A barátodnak gyors és teljes felépülést kívánok!
Sznob.
Nem lett hülye, csak megütötte a fejét. De ez el fog múlni nála....
Lófaszt:)))
Neked is elküldtem privátban az elérhetőségét.
Abban nekem is jól jönne a segítséged.
Már ha ez nem tolakodás?!
Angolt.Természetesen.
Akkor minden rendben lesz
Tuti a Tapsi Hapsi fog bejelentkezni nem egy vidám jómodorú kigyúrt fickó.
hívj fel ,vagy írj rám
Ezèrt kell a profi cèg aki betekinthet az aktákba tudok nagyon jó segítsèget. Semmit nem kell fizetni míg le nem zárják az ügyet akár èvekig elhúzódónál is, ès az utolsó csavart is kiköhögik szèpen!
Rendben, minden hasznos info jöhet.
Már kérdezte, milyen motort vegyen:)
Sajnos tsanyinak van igaza.
Szeretik 50-50 arányba kihozni a felelősséget.
Akkor viszont mindenki intézi a saját dolgait.
A lényeg, hogy jobban legyen, és minél hamarabb felépüljön az ember.
Motor majd rendben lesz, vagy lesz helyette másik.
Biztosítás, kártérítésben tudok segítséget!
Hanem?
?
tudok pár telefonszámot... nem ügyvéd,az kevés ide
Ceglédbercelhez hogy riasztották őket?
Szomorú, de igazad van.
A térdemen kb 5x3 centis csíkban felszakadva a bőr, az oldalamon átvérezve a póló, a karomon cafatokban a bőr a térdem nem tart még (szalag szakadás-nyúlas)
Aztán üljek le majd szólnak.... Aki utánam jött fél órával az előbb végzett, kb olyan bajokkal elém vettek embereket akiket kb egy nagyobb tüske megszúrt
Se ultrahang se semmi, kenjük be gipsszel aztán a hülye motorosnak az is jó lesz...
Szalag varrás vagy ilyesmi semmi...
Volt tizenéve egy alkalmazottam aki elment mentősnek......néha összefutottunk és beszélgettünk és egyszer mondta (tudta, hogy motorozok főleg akkoriban), hogy mikor motoros balesethez riasztják őket akkor az a duma, hogy: hús az úton.....