Szerintem ez nála csak azért megy, hogy jól nézzen ki. Ahogy DDT is írta nem lesz itt senki rendszeres pályázó. Kivéve akinek ez a munkája pl. GP Pilot...
Elsiklottál az felett amit nem én hanem DDT kolléga írt.Hogy nem a brembo monoblokk,rcs19 meg pc meg a fene tudja mi amit ráaggatnak a motorra fontos hanem az hogy sokáig,nagyon sokáig kell körözni és fejleszteni a tudást sok elesés és renováláson át mire eljutsz oda ahova szeretnél.
Persze könnyebb a tekniát rálocsolni és várni a sültgalambot.
Kevés vagy, nekem a fékmunkahengerrel passzoló brembo kuplungkar magában majdnem 50 lesz... nem is tudom, inkább gumi legyen, túrázzak és ide feltöltsem, vagy vmi másra költsem inkább... ja, enni is kéne vmiből
Nekem meg az a baj, hogy ahhoz nincs többek közt agyad, hogy olvasni bírjál. Írod itt, hogy nálad más a fontossági sorrend és ezért magyarázol bele. Csak már 3x leírtam, hogy nekem nem a pályázás, gumi, külföldi túra elől veszi el a pénzt. Nem tudom hol látsz itt fontossági sorrendet. Max annyit, hogy túrázásra nehéz télen költeni te sok eszű
Nem írtam, hogy kinek mi a fontos, vagy utólag töröltem? Na mindegy, ezt mondani akartam.
Nem zavar engem sem, Olivért hogy basztatod az sem, sőt...
Kussba vagytok ti mindig amikor éles a helyzet. Lásd eredeti Yoshis téma, mindenki kussolt, közbe ordított róla, hogy hamis. Olivérnek is a haverja a srác, de ő sem mondta neki, hogy te idióta az hamisítvány.
Engem nem erdekel, hogy honnan esett le. Hogyha ennyi penzert adjak, felolem a te motorodrol is lelophatjak... hja, ami nincs, arrol nem lehet? - csak mert reg volt mar olyan, hogy valaki megkerdojelezze ezt a dolgot
Tiszta sor ! Nem is maga a suzukival van a gond ! Csak trehányul tervezik meg . Valahol már régebben olvastam hogy sokat próbálkoztak futóművel is , stabilizátor nélkül , de túl drága lett volna , így maradtak inkább a stabilizátornál azt állítgathatja mindenki , még így is olcsóbb , mint ha a raider perelne hogy a rossz futómű miatt perecelt !
Pont félreértelmezed,zavar a fenét.Csak véleménykülönbséget hangoztatk.
Téged mért zavar ha nekem mások a fntossági sorrendek,és még hangot is adok neki?
Vagy ha eltérőek vagyunk és nem ujjongok egy dobért akkor kuss?
Majd este megnezem a dotszamot, de anno volt mar fent 4 eves diablo corsa is, ami "bentragadt" a raktarban es ugy vagtak hozzam gombokert. Csak le kellett rola szepen koptatni a "takonyreteget", ami az uj gumikon van, aztan rendesen tette a dolgat. Nem volt repedezett, meg semmi.
Persze könnyebb a tekniát rálocsolni és várni a sültgalambot.
Nem zavar engem sem, Olivért hogy basztatod az sem, sőt...
Kussba vagytok ti mindig amikor éles a helyzet. Lásd eredeti Yoshis téma, mindenki kussolt, közbe ordított róla, hogy hamis. Olivérnek is a haverja a srác, de ő sem mondta neki, hogy te idióta az hamisítvány.
Na ez már picit zavar.
Téged mért zavar ha nekem mások a fntossági sorrendek,és még hangot is adok neki?
Vagy ha eltérőek vagyunk és nem ujjongok egy dobért akkor kuss?