Engem aztán ez pont nem idegesít, csak vicces.
A sportszűrő nekem nem kéne. A PC jó dolog, de ha slip-on van csak fent nem olyan fontos.
Ott tartunk, hogy nem értem téged miért zavar ha valaki költ a motorjára. Most ha én veszek két felnit alá 800 ezerért, akkor mi van? Ennyiből már körbeutazhattam volna földet, vehettem volna vidéken egy viskót, de kit érdekel.
Persze, de a kopó fogyó dolgokat még el se tudod adni :) Amúgy nem azt írtam, hogy nem bukok, hanem azt, hogy nem akkorát. Olyanra szívesebben költök, amit tudom, hogy át tudok rakni az újra, vagy jó áron eladni. Gondolva itt elsősorban az RCS-re meg a kipuffra (meg távoli tervben van egy pár Brembo nyereg is, vagy akár alu marchesini felni). Persze a két brembo tárcsa is közel lesz a kipuf árához, úgyhogy azokat elhasználom amennyire lehet eladás előtt
Támassza a halál. Hagyom hogy fortyogj a levedben.
Mégegy adalék.
A fórum tele az olyan véleménnyel hogy OK megvesszük átlag 150-ért a vadiúj dobot ami cíp is meg erős is lesz tőle a gépsas,na ja de a szájhagyomány szerint kell e mellé egy sportszűrő,20-as min,kell hozzá PC 3,4,5,5 faszomtudja mi,legyen 50e,de kéne aki összehangolja az egészet mer ugye a placcon összeszögeljük és mindig nem olyan ez még 50 mer ugye legyen padozás is.
Hol tartunk?
Hogyha ugyis palyan hasznalod a vasat - marpedig ugye ott akarod - akkor az, hogy a kipuff 130, vagy 98 dB-lel visit, halal mindegy. Nekem szimpatikus a gondolatmenet, mert inkabb veszek gummat abbol a penzbol, vagy kifizetek X palyanapot. Mondjuk egy pancsi, vagy hring siman kirant a zsebbol alsohangon 30 matyaskiralyt, de inkabb 40-et, A palya meg eszi a gummat, az ember olajat is gyakrabban cserel. Ezek meg fontosabbak, minthogy ratyi a kipufogo, vagy sem...
Attól függ mit locsolsz rá. Pl az rcs19 árát miért buknám? Kompatibilis ha jól tudom szinte bármelyik motorral, új gixerre is ugyan úgy fel lehet rakni ha olyanra cserélem majd egyszer. Kipuffot meg nem adom a motorhoz, csak plusz pénzért, ebay-en ha néha feltűnik egy ilyen dob használtan, az kb 100-150e ft körül mozog. Persze a féktárcsa, fékbetét, rendszám tartó, gumi, stb az bukta, de ezek fogyó cuccok jórészt.
Ezzel nem értek egyet, ha locsolod rá a pénzt azt el is buktad. Tudom, volt motorom, amire minden szart megvettem, ami a kinézethez adott, de simán elment volna a lecserélt dolgokkal is.
Az hogy rosszul működik nem mond ellent annak hogy többlépcsős a töltés. Azért döglenek meg a Suzuki fesszabályzói, mert rettentő nagy ésszel betették őket az idom alá, ahol nem hűl. Értelmes motoroknál (pl. Kawasaki) a fesszab a szabad térben van. Én is cseréltem már, mert elromlott, egy K7-esét tettem be és le is mértem. Több feszültségszinttel tölt, még a terhelést is figyeli. Ettől még lehet rá igaz, hogy rossz minőségű.
Ebben nagyon tévedsz. Nem feltétlen jön ki olcsóbban tetszőleges másik motor, ami tudja azt, amit az enyém. Nyilván lehet találni, de nem jön ki jellemzően vagy lényegesen kevesebből.
Persze, van 50ért is, sőt. Egy 500ezres motorra nincs is nagyon értelme annál nagyon drágábbat rakni, mert ott annyi plusz pénzzel már lehet, hogy sokkal jobb motort lehet kapni. Amennyibe az enyémnek az extrái meg fognak állni, annyit amennyiért összesen a motor árával együtt jobb k7et, vagy k9 alját kapnék, de arra ugyan úgy rá kéne nem keveset locsolni. Így meg ha az enyémet el akarom rakni és másikat venni, akkor pl a 19rcs-t átrakom, a kipuffot külön eladom, stb és már nem is buktam el annyira a ráköltött összeget.
A sportszűrő nekem nem kéne. A PC jó dolog, de ha slip-on van csak fent nem olyan fontos.
Ott tartunk, hogy nem értem téged miért zavar ha valaki költ a motorjára. Most ha én veszek két felnit alá 800 ezerért, akkor mi van? Ennyiből már körbeutazhattam volna földet, vehettem volna vidéken egy viskót, de kit érdekel.
Persze nem Simon Richardtol
Mégegy adalék.
A fórum tele az olyan véleménnyel hogy OK megvesszük átlag 150-ért a vadiúj dobot ami cíp is meg erős is lesz tőle a gépsas,na ja de a szájhagyomány szerint kell e mellé egy sportszűrő,20-as min,kell hozzá PC 3,4,5,5 faszomtudja mi,legyen 50e,de kéne aki összehangolja az egészet mer ugye a placcon összeszögeljük és mindig nem olyan ez még 50 mer ugye legyen padozás is.
Hol tartunk?
Metzeler racetec K2.
Postaval egyutt 58K volt
Új dobról beszélünk, így maradjunk új guminál. Sportdobot csinál nekem Józsi a faluban 5 ezerért is.