Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jujj.... rúgtál egy öngólt, de nem baj lépj tovább, majd legközelebb ügyesebb leszel... engem szórakoztat
Nem páva,skizofrén.
Szerintem az inkább páva, akinek BMW-s profilképe van.
Nem kell insta ahhoz
Mondjuk a sárga-fekete edition Yamahák lehet erősebbek, de olyat nem vezettem.
Akkor lennék Páva, ha lenen isntagramom és tele basznám hamis Gucciban feszítős képpel!
Nem tagadom, de nem volt! Próbáltam ás lábbal kellett meghajtani, hogy menjen, ezért vettem Gixert.
Akkor én kérek suldigungot.
Szerinted?
KTM....
Szegény pici fekete r6-ot letagadod
Először is tisztában vagy a Páva jelentésével? Nem igazán illik rám! A másik már annyiszor Clamztetek le, hogy a faszom írja le mindig, hogy a faszom se tudja ki, a faszomba már.
R6? Az nekem nem volt, a lányomnak talán majd veszek, úgy hallottam ideális női motor. Viszont szoktam tarlóra vinni az L7-et, de fóliázva van a hasidom!
Gyári értékre van állítva, nagyon lóg a lánc rajta így, fura nekem is, de ha megterhelem hogy a legfeszesebb állapotba legyen így pont jó.
Hosszú a lengőkar, hosszú a rugóút
Jujj de kis páva lettél rögtön... Ha Lali ennyire tisztában van vele, nem is véletlenül camillazott le ugye... mar eddig is tudtuk, ne idegeskedj
Lánc lógott már kissé.
Az L7-et is beviszed majd a tarlóra mint az r6-ot? Lesz hasidom fényezés ?
Fasza a vízesés!
Én is tudnám írni, hogy ennyiért mit veszek. De nem azzal van baj, hogy ennyi a keret rá. Lehet kapni egész jópofa motorokat ennyiért, persze azok nem olyan mencik.
Az megvan ugye, hogy írtam, hogy Gedeon vagyok! Mellesleg nem nehéz tudni, hogy volt Gixxer hatszázam, mert 10 éve abba a topikba írtam és ahogy látom Laligátor sem mai csirke itt. Nem úgy, mint te!
Csak ezen a képen van annyi extra mind amennyiért ő motort akar venni, mondjuk most ez nagyon nagyképű volt de nem érdekel
Szerintem mindegyik extra szép és minőségi.
Lehet.
Nem tom,költöztek arra?
Leginkább bicikliúton poroszkálok nem akarom magam kinyíratni a sok idióta ablakos dobozzal...
A 3-ason kerepesig kb 18x rémültem halálra kocsik miatt KB 5 km.
Mostmár nem gond.