Na Hy ! Szép a mai termés ! Lalinak köszönöm hogy megtudtam az én 25 éves szarom abszolút hányadék lom , ami hányszor is volt már törve , 5 évenként ! Na ha megveszi új motorját azért lődörögnék vele egyet közösen , de hívnám Busa Lacikát is , azért ne nagyon unatkozzak ! Éljenek az OT_s szarok !
Az megvan ugye, hogy Lali le clamillázta emberünket 14.58-kor, majd megdícsérte egy régi 600-as motorját 15.11-kor és arra rögtön jött a válasz, amin felsorolta, hogy mik voltak cserélve rajta....
3 hete vettem a kocsit neppertől (olaszból behozott, itthon frissen műszakizott), és szerencsére megvan ez a bizonyítvány, amit a cikkben írnak. Teszem is be a kesztyűtartóba.
akkor megérteném ha a forgalmi egy kártya szerű valami lenne és esetleg egy matricát tennének rá mint a diákigazolványokra
és ha gyanús a rendőrnek valami akkor elkérheti az igazoló lapot
Várj, ez nem a műszaki adatlap a vizsgáról hanem valami új papír ha jól vettem ki viszont ha tényleg az adatalap kell akkor azokat én kihajigáltam még a kamionét is mert hát minek? Van 8 vizsgás cuccunk, akkor most járhatok mindegyikének utána? Ha ez így lesz akkor az szép jelenet lesz a vizsgaállomásokon jövő héttől, vizsgáztatás nem lesz mert csak erre megy el az idő, hogy mindenkinek kikeressék és kinyomtassák......vazz, lehet, hogy valami toner forgalmazó bulija ez?
Lehet találni és nem kell szökőév. Csak amiben te általad nézet ársávban csak kókik vannak. Törés sem igaz, sportmotorokat törnek, de a többit azért nem annyira.
Hali Lali!
Hidd el, vannak alig használt motorok is, amik nem is fiatalok!
Nekem is van egy motorom (na jó, nem motor, hanem Ekecs kolléga szerint trágyaszóró ) amit
2014 májusban vettem, és még nem mentem vele ötszáz kilométert sem! És több ismerősöm is van aki szintén keveset megy!
Na persze azért nem ez a jellemző, de nem is annyira ritka!
Hiba egy 10éves kocsin (kipufogón felületi rozsda)
és ha gyanús a rendőrnek valami akkor elkérheti az igazoló lapot
minden egyre szarabb lesz
Bár kétlem ha megállít a rendőr akkor ezt kérni fogja...
Hidd el, vannak alig használt motorok is, amik nem is fiatalok!
Nekem is van egy motorom (na jó, nem motor, hanem Ekecs kolléga szerint trágyaszóró ) amit
2014 májusban vettem, és még nem mentem vele ötszáz kilométert sem! És több ismerősöm is van aki szintén keveset megy!
Na persze azért nem ez a jellemző, de nem is annyira ritka!