Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megint kihagyol...
Gumis Zoli nagyon dícsért a K 1.6-ot 10 nap alatt mentek 7ezret és nagyon élvezte!
Na Hy ! Szép a mai termés ! Lalinak köszönöm hogy megtudtam az én 25 éves szarom abszolút hányadék lom , ami hányszor is volt már törve , 5 évenként ! Na ha megveszi új motorját azért lődörögnék vele egyet közösen , de hívnám Busa Lacikát is , azért ne nagyon unatkozzak ! Éljenek az OT_s szarok !
Az megvan ugye, hogy Lali le clamillázta emberünket 14.58-kor, majd megdícsérte egy régi 600-as motorját 15.11-kor és arra rögtön jött a válasz, amin felsorolta, hogy mik voltak cserélve rajta....
Megvannak a papírok elrakok mindent az utolsó alkatrész számláját is vagy bármilyen javítási számlát évekre visszamenőleg előtudom guberálni.
Km, név, hiba lista, motor+alvázszám, vizsga állomás helye szerepel rajta...
Hiba egy 10éves kocsin (kipufogón felületi rozsda)
3 hete vettem a kocsit neppertől (olaszból behozott, itthon frissen műszakizott), és szerencsére megvan ez a bizonyítvány, amit a cikkben írnak. Teszem is be a kesztyűtartóba.
akkor megérteném ha a forgalmi egy kártya szerű valami lenne és esetleg egy matricát tennének rá mint a diákigazolványokra
és ha gyanús a rendőrnek valami akkor elkérheti az igazoló lapot
Várj, ez nem a műszaki adatlap a vizsgáról hanem valami új papír ha jól vettem ki viszont ha tényleg az adatalap kell akkor azokat én kihajigáltam még a kamionét is mert hát minek? Van 8 vizsgás cuccunk, akkor most járhatok mindegyikének utána? Ha ez így lesz akkor az szép jelenet lesz a vizsgaállomásokon jövő héttől, vizsgáztatás nem lesz mert csak erre megy el az idő, hogy mindenkinek kikeressék és kinyomtassák......vazz, lehet, hogy valami toner forgalmazó bulija ez?
ezek nem hülyék hanem agyatlan barmok....
minden egyre szarabb lesz
Nekem mind a 4db vizsgás bisz basz ott figyel a kesztyütartoba
Bár kétlem ha megállít a rendőr akkor ezt kérni fogja...
Ezek hülyék! Mindent digitalizálunk, de hordjak magamnál ilyen faszságokat.
Nem feltétlen, ha az egyénnek maga a birtoklási vágy is örömet okoz, akkor miért ne?
Ezek hülyék.
Lesz egy ilyen szabály jövő héttől: http://totalcar.hu/magazin/koz...
Lehet, hogy igaza is van!
Bocs nem beszálni jól mádzsár.
Szerinte az ilyeneknek nem kell motor!
És ha igen? Soha nem értettem ezt. A fiamnak én is megvettem a motort és?
Lehet találni és nem kell szökőév. Csak amiben te általad nézet ársávban csak kókik vannak. Törés sem igaz, sportmotorokat törnek, de a többit azért nem annyira.
Én meg Nils Holgersson.
Hali Lali!
Hidd el, vannak alig használt motorok is, amik nem is fiatalok!
Nekem is van egy motorom (na jó, nem motor, hanem Ekecs kolléga szerint trágyaszóró ) amit
2014 májusban vettem, és még nem mentem vele ötszáz kilométert sem! És több ismerősöm is van aki szintén keveset megy!
Na persze azért nem ez a jellemző, de nem is annyira ritka!
Ez nem igaz! Van fent egy 9 ezret futott 98-as R1 másfélért, az nem sok érte.
Kb 14 ezer rá venni egy gyárihoz hasonló utángyártottat...