Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Téged nézlek le, mert egy arctalan, névtelen, mindenki elől bujkáló senki vagy, és faszságokat hordassz össze itt nap-nap után.Semmihez nem értesz, csak amit a neten feltursz, mert kurva sok időd van és azon rugózol hülyeségeket irkálva meg idézgetve. Normálisabb pillanataidban egész értelmes hozzászólásaid vannak, de ide csak fosod a baromságaid. Néha megmosolyogtató, de már egyre inkább idegesitő. Lassan megértem azokat akik tiltottak.
Ha ennyire leegyszerűsíted te vagy a sötét
Na de hagyjuk is abba mert a hülyének hiába mondják hogy hülye nem hiszi el, hiszen hülye
Nekem van! Ha pedig neki nincs akkor is lehet véleménye! Persze ez egy érzékeny téma, főleg ha valaki magára ismer....
Gyere és ne baszakoggy !
Haladás és haladás közt is van különbség! Nem azt mondom, hogy ne legyen a gyerek közösségi oldalon stb. Hanem ne az élvezzen nála pioritást!
Általában azok az emberek akik előre viszik az emberiséget kitűnnek a többi közül.
Van gyereked? Hány éves?
Mindenkit meghívsz?
Az ami most történik a kommunikációval az nem előnyös!
Lehet úgy nevelni! Pont az a gyerek sötét, amelyik megy a többi után.
200 literes kukazsák?
Vannak ilyen filléres esőruhák. 1-2 alkalomig nem szakadnk le rólad.
http://moto.hu/motoros-ruha/es...
Fehérben ugyan de régi melóhelyemről szereztem az ilyeneket és elég hatékony volt, plusz nagyon kicsi helyen elfér.
Hasonló az életfelfogásunk...gyere el hozzám szeretettel fogadlak...beszélgessünk.
Látom sokat motorozol.Hasonló az életfelfogásunk...gyere el hozzám szeretettel fogadlak...beszélgessünk.
Meg valaszthatyz vagy 4-5 variaciuot a kombinaciokkal egyutt meg vagy 60 felet.
Ebben a vilagban az a szép ,hogy eldöntheted mit akarsz ! Azelött amit akartak az volt nem nagyon kellet varialni!Mindegyik elönyös és hátrányos is egyben ! Azt fax se tudja eldönteni melyik jó! Nekem egyik se tetszik !
Szóval,ha valaki nem az okostelefonnal meg tablettel "neveli" a gyerekét,akkor az a gyerek sötét. Bravó.
Talán a 2. Munkavedelmis kabátot és az 1. Nadrágot használom.De nagy a pakk,nem fog beférni a többi cucc.
Az esőruhával azt vettem észre hogy mindenképp vizes lesz az ember
Mert ami tényleg nem ázik be abba beleizzadsz
Sok éve ilyen maxi 10 fok felé mentünk kb 300km távot esőben , egy tenyérnyi eső folt volt a mellkasomon, de mindenhol full vizes voltam
Azóra,én a párezer forintos gagyikat veszem az is kibír pár óra esőt
Kéne valami balnara való de kicsire összehajtható esoruha.
Férek.
Nekem ki kell találni hogy derék be két napra csak a tanktaskaba.
Na megyek agyalni tovább a karokon
A drót terv már kész van már csak ki kell agyalni hogy vagdossam a zártszelvényt
Kb 1 méter a kar, van 5méter zártszelvény szóval 3x hibázhatok
Ozorán anbyi nagybmw meg egyéb autó van hogy ha nem látná az ember a,sok majd összedőlő házat azt hinné hogy valahol nagyon nyugaton van
A ház ér 800ezret a kocsi meg 12 millát
Kb ilyen arányok vannak
Mondjuk zakopaneban annyi volt az új X5 és hasonlók hogy hátra álltam a gastraval,utána megláttam egy fastrat,és megnyugodtam.