Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, elszakadt nála a béke és a szeretet.
Nem ingyen!
Tudom
Miért fárasszam magam, hogy olyan kretén emberekkel találkozzak, mint te vagy a társaid? Áruld már el ezt a logikát. Vagy ennyire vonzó vagyok és fáj a visszautasítás?
Állandóan? Miből gondolod? Ha netán így is van, akkor neked is itt kell lenned állandóan, hogy lásd... Ja és nyugi van időm! Kis frusztrált vagy, minden rendben? Netes barik hanyagolnak?
Hiába a nagy bölcseleteid és életszemléleted, ha ilyen kretén tapló módon nyilvánulsz meg. Alja...
Nincs ebben semmi különös szerintem, csak nevelve van a gyerek !
Na,mit próbáltál elmagyarázni? Ahogy olvasom itt a hozzászólásod,nem vagy annyira menthetetlen.
Ez a görbe tükör a filozofiaja,csak szarnak ra,es mivel lapulnia kell a durvabb modszerei nem mukodnek.
Budha agya eldurrant
És ha baj, akkor add oda neki a cipőt
Rendelj párat magadnak és és közöld vele, hogy ugye nem baj hogy együtt rendelted az övével az ő számlájára

Szeparációs szorongás sem lesz olyan durva ha eleve az életre neveled.
És hogy gondolja a móresre tanítást? Hogy azt csinálja amit kifogásol? Miközben bárki letilthatja akit zavar a floodingja?
Hááát, én nem értek hozzá, de szerintem nem jól csinálja
Vagy neki ez a szexuális élete?
Ezért marad nekem mindig Dömdödöm. Sok okoskodás helyett simán eljöhetne dumálni, nem olyan nagy troll ő hogy bárki meg akarná verni. Néha még szórakoztató is, de leginkább csak unalmas, ahhoz meg mindenkinek joga van, nem bűn.
A festő boltos tyvek leszakad a menetszéltől, meg nem is igazán vízálló.
Én konkrétan ezt a vegyvédelmi tyveket használtam, ez olyan 3 alkalom után kezdett csak szétesni, meg átázni.
A mérték a lényeg
Pl nekem 5éve volt a gyerek 14éves akkor ballagott akkor vette az első tapogatós készülékét a ballagási pénzből
Utána pár év után ismét össszespórolt egyet és megvette
Most az ájfón7-nél jár és saját pénzből(a többi igazábdiból nem kereset volt)
Szerintem ez ésszerű bár nem spórolós mérték....
A gyereket meg mindig úgy neveld hogy azt mondod hogy ha xyz dolgot megcsinál lesz jutalom, és ne úgy hogy ha nem csimálja meg lesz bünti
Pl ha,kiganézod a budit lesz csoki, vagy ha nem csinálod meg nem lesz csoki
Ugyanaz a vége de egész máshogy hangzik....
F1 Barcelona
És miről?
Szerintem igen.
Valamiről lemaradtunk?
Már mint Dingdong.
Na bokszoló hol vagy gyere kapsz egy percet kèz nèlkül állok elèd ...... a következő percet csak ballal viszem..a harmadik percet kèt kèzzel tolom ès megölellek te szeretethiányos faszkakap.
Elsőre azt hittem mikor megláttam, hogy te vagy! Sok mindenben hasonlók vagytok!

https://m.facebook.com/zsolt.k...
Ne kerdezd, fingom sincs de havi 1x-2x tuti a Zurammal rendeltet. Csak rabaszott vele, mert keri tole a bankkartyajanak az adatait, a Zuram nem fizeti a sajatjaval de elvileg azert kell nekunk rendelni, mert O nem tudja az eBayt hasznalni francokat, mindig probalkozik, hogy ne neki kelljen fizetnie... Hat ne az en Ferjemet pumpolja....
Na ne kezdjünk el táncolni a szarba.