Miért fárasszam magam, hogy olyan kretén emberekkel találkozzak, mint te vagy a társaid? Áruld már el ezt a logikát. Vagy ennyire vonzó vagyok és fáj a visszautasítás?
Állandóan? Miből gondolod? Ha netán így is van, akkor neked is itt kell lenned állandóan, hogy lásd... Ja és nyugi van időm! Kis frusztrált vagy, minden rendben? Netes barik hanyagolnak?
És hogy gondolja a móresre tanítást? Hogy azt csinálja amit kifogásol? Miközben bárki letilthatja akit zavar a floodingja?
Hááát, én nem értek hozzá, de szerintem nem jól csinálja
Vagy neki ez a szexuális élete?
Ezért marad nekem mindig Dömdödöm. Sok okoskodás helyett simán eljöhetne dumálni, nem olyan nagy troll ő hogy bárki meg akarná verni. Néha még szórakoztató is, de leginkább csak unalmas, ahhoz meg mindenkinek joga van, nem bűn.
A festő boltos tyvek leszakad a menetszéltől, meg nem is igazán vízálló.
Én konkrétan ezt a vegyvédelmi tyveket használtam, ez olyan 3 alkalom után kezdett csak szétesni, meg átázni.
A mérték a lényeg
Pl nekem 5éve volt a gyerek 14éves akkor ballagott akkor vette az első tapogatós készülékét a ballagási pénzből
Utána pár év után ismét össszespórolt egyet és megvette
Most az ájfón7-nél jár és saját pénzből(a többi igazábdiból nem kereset volt)
Szerintem ez ésszerű bár nem spórolós mérték....
A gyereket meg mindig úgy neveld hogy azt mondod hogy ha xyz dolgot megcsinál lesz jutalom, és ne úgy hogy ha nem csimálja meg lesz bünti
Pl ha,kiganézod a budit lesz csoki, vagy ha nem csinálod meg nem lesz csoki
Ugyanaz a vége de egész máshogy hangzik....
Na bokszoló hol vagy gyere kapsz egy percet kèz nèlkül állok elèd ...... a következő percet csak ballal viszem..a harmadik percet kèt kèzzel tolom ès megölellek te szeretethiányos faszkakap.
Ne kerdezd, fingom sincs de havi 1x-2x tuti a Zurammal rendeltet. Csak rabaszott vele, mert keri tole a bankkartyajanak az adatait, a Zuram nem fizeti a sajatjaval de elvileg azert kell nekunk rendelni, mert O nem tudja az eBayt hasznalni francokat, mindig probalkozik, hogy ne neki kelljen fizetnie... Hat ne az en Ferjemet pumpolja....
Szeparációs szorongás sem lesz olyan durva ha eleve az életre neveled.
Hááát, én nem értek hozzá, de szerintem nem jól csinálja
Vagy neki ez a szexuális élete?
Ezért marad nekem mindig Dömdödöm. Sok okoskodás helyett simán eljöhetne dumálni, nem olyan nagy troll ő hogy bárki meg akarná verni. Néha még szórakoztató is, de leginkább csak unalmas, ahhoz meg mindenkinek joga van, nem bűn.
Én konkrétan ezt a vegyvédelmi tyveket használtam, ez olyan 3 alkalom után kezdett csak szétesni, meg átázni.
Pl nekem 5éve volt a gyerek 14éves akkor ballagott akkor vette az első tapogatós készülékét a ballagási pénzből
Utána pár év után ismét össszespórolt egyet és megvette
Most az ájfón7-nél jár és saját pénzből(a többi igazábdiból nem kereset volt)
Szerintem ez ésszerű bár nem spórolós mérték....
A gyereket meg mindig úgy neveld hogy azt mondod hogy ha xyz dolgot megcsinál lesz jutalom, és ne úgy hogy ha nem csimálja meg lesz bünti
Pl ha,kiganézod a budit lesz csoki, vagy ha nem csinálod meg nem lesz csoki
Ugyanaz a vége de egész máshogy hangzik....
https://m.facebook.com/zsolt.k...