Abszolút egyetértek. Amúgy maga a gép pofás volt, gyári festés, jó gumik, látszott, hogy rendbe van szedve rendesen, de azért na...550-ért már van Ducati St2 is. Az ezredforduló környéki (vagy esetleg régebbi) sport-túra gépeket keresem, figyelem.
hosszas értékelés után megrendeltem a xiaomi telefont
úgy is kapok 10 ezer kajajegyet csak nem halunk éhen
ha meg elviszik a huaweit akkor ismét beüt a bőség
emlékezhetnél rá hogy én mindent IS megtudok csinálni
2db 5s, egy 7plus, p8 lite, a sógornak nem tudom mi a szar volt valami samsung gyerektelefon
mindegyikbe vágni kellett a micro simet
eddig vagy 5 simet vágtam el és mind jó lett
az ájfónokba is az a legkisebb szar sim kell, a rezet is elvágtam a szélén
ha mégis kell visszafelé nagyítás az alin van átalakító szett olyan kb 120 forinttért, amit itthon 400ért adnak azok akik neméheesek és 1000ft ott ahol éhesek a kereskedők
az a lényeg kb 0.5mm nagyobbra kell vágni és 120as smiglin pontosra reszelni
vagy körömreszelőn ami épp kéznél van
persze a régi zöld pannongsm simet nem érdemes vagdosni abban akkor a chip hogy kilóg a vágás után, és lesz röhögés a szolgáltatónál hogy a lúzer elbaszta
úgy is kapok 10 ezer kajajegyet csak nem halunk éhen
ha meg elviszik a huaweit akkor ismét beüt a bőség
Most jövök a full gas-ból, egy 91-es GPZ 500 náluk 490 ezer forint. Használt motorjaik jó erősen be vannak árazva, a többit meg sem kérdeztem inkább.
ha sikerülne még hízni 30 kilót akkor simán tudnék gurulni
ennyi pénzed meg csak van
https://www.telekom.hu/shop/te...
majd miután nem kell bepattintod az átalakítóba és mehet a másikba vissza
Vaaaaaagy nem.
Még átgondolom 6-ig.
a p8 ba a mikro sim is passzol, akkor csak 4 kártyát vágtam
2db 5s, egy 7plus, p8 lite, a sógornak nem tudom mi a szar volt valami samsung gyerektelefon
mindegyikbe vágni kellett a micro simet
az ájfónokba is az a legkisebb szar sim kell, a rezet is elvágtam a szélén
ha mégis kell visszafelé nagyítás az alin van átalakító szett olyan kb 120 forinttért, amit itthon 400ért adnak azok akik neméheesek és 1000ft ott ahol éhesek a kereskedők
az a lényeg kb 0.5mm nagyobbra kell vágni és 120as smiglin pontosra reszelni
vagy körömreszelőn ami épp kéznél van
persze a régi zöld pannongsm simet nem érdemes vagdosni abban akkor a chip hogy kilóg a vágás után, és lesz röhögés a szolgáltatónál hogy a lúzer elbaszta