Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minek, vissza megy úgyis.
Baszki,az 5A-ba nano sim kell.
Le akart adni 20 kilót - éppen kapóra jön a dolog.
Csak kicsit kell koplalni.
Hát igen: 93-ban 100 ezres fizuról és egy Fasztráról álmodoztunk. Neked mára sikerült elérned!
Ahhoz találkozni kellene.
Amúgy van itt néhány ember, akivel szívesen találkoznék. És most nem baráti pofánverésre gondolok!
Hallanád élőben!
Nem volt még hozzá szerencsém, elég rejtőzködő, de a dumája az tényleg jó.
Csípem a dumáját jó arc a srác szép kerek.
Nem vágom miről van szó?
Bár initől már megszokhattuk az ilyesmi reakciókat.
Inkább letörölnè a règit egy kihízott pólóval mint a láncot. Ezen betojtam!
Lehet menni az új telefonért.
Na akkor öröm é bódottág...
tegnap megjött a 135 ezres fizetésem lehet tékozolni
amikor 93ban elkezdtem dolgozni akkor ilyenre vágytam, hát végre sikerült
mert akkoriban olyan 30 felé volt a pénzem és tök jó lett volna ha egy százassal több
Ej de felvitte az artistasrác a dolgod!
bejelentettem hogy ebben a hónapban nem fogunk sokat enni, mert veszek egy új telefont
azóta megy a hiszti
nem hiszem el hogy senki sem fogja fel rajtam kívül hogy egy ilyen telefon upgrade mennyivel növelné a komfortérzetem, és csak egy csekély nélkülözés választ el tőle
ha kifizetjük a csekkeket 60 ezer marad ami pont elég a telefonhoz
szerintem hibátlan terv
Melegek?
Ti most bemelegítetek a szipiszopi-ra?
Jah monnyuk ez tèlleg női teflon.Engem pont nemèrdekel most az egyik lánya nemmenő telefonját használom (fehèr) nekem túljóis...valami szamszung neo vagymiatököm.
Buzi barát?
Mert akinek pöcse van és hetero nrm vesz rozé arany cuccot
Az asszonynak vettem ilyen tokot pár hónapja
Tundibundi
cukimuki.
Pedig milyen ferfias lennel egy rózsa arany telóval
nelenleg nem szanok ennyit telefonra,kell meg egy utaskapaszkodo egy gb racing deklivedo keszlet es egy amazfit okosora.
Nekem 6-osom van és csúnyan beszoptam ezt az ios11 lassulást, 4-5sec kellett míg belépett zarolt kijelzőről a kamerába aztán frissítettem és utána bármibe leptem be, lefagyott. Lenulláztam a telefont, újra raktam az itunessal ugyanugy az ios11gyet és most újra hibátlan és gyors.