az emag egy kutya román szar.... kb 1M-ért vettem ezt azt, soha többé... ügyfélnek telefont stb... egyik elromlott 3 hétig nem jöttek, 3x jelentettem be és reklamáltam, hiába... nagy kegyesen kijött egy futár 3 hét után és még 5 hetet vártunk, mire kegyesen visszahozták a cserét.... ott b@sszák szájba a román qrva anyjukat... ez a véleményem az emagról...
https://mobilarena.hu/teszt/le... nekem ilyen van a fiamtól örököltem teljesen megfelelő nem fagyogat gyors a full hd-t is simán viszi ha van elég fény tűrhető képeket is csinál.
Sajna a z sorozat a z2 után fos
A z3 már úgy melegszik hogy ezt-azt lekapcsolgat a z4 már ki sem került a nagyvilágba....
A z1 volt az igazi nagy gurításuk, kb mint az s2 hajdanán a,samsungnak, mindkettő vette az összes többit a maga idejében
P8 lite
Rányomok egyet és tűéles lesz majd ismét homály aztán néha 3-4x is taperolni kell hogy észhez térjen
Főleg távolabbi témánál van ez pl egy erdő van a háttérben de egy táblát akarok az út szélén fotózni . a hegyen olyan panoráma képeket készített hogy beszarás ( optika,métetéhet képest persze)
Enfem zavar a dolog, de megpróbálom leszedni a frissített sw-t és a gyárira rápróbálok mert régen mindig fasza volt a kép
Ezek amikrol beszelsz nem olcsok ! Egyszer atugrom a kornanyt mint hetvegen azt csaó telo ! Igy csak egy 20as ment a levesbe mar untam is azt ocskasagot !
Milyen Huawei-d van? Nekem egy Y6 2017 és ugyan ezt csinálja, de ha adsz neki egy másik fókusz pontot, majd újra amit kell, akkor már helyre áll. Ez ilyen 1 másodperces probléma, engem nem tud zavarni.
Fene sem tudja
Az agyon fikázott ájfónok azért sokáig kitartanak, még egy csomó négyes is üzemel, az 5-5s széria meg teljesen ott van a,szeren
Pedig az 5s már 5éves fejlesztés a,sima,meg 6
Ellenben már ők is elkurvultak a mennyiséget helyezték előtérbe mint a samsung
A huawei elég jó kütyüket csinál
Bár az enyém kicsit megmakkant néha nem akar fókuszálni rendesen a távolabbi témákra
A gond az hogy ezek a telok hamar avasodnak lehetnek akar milyen dragak atlagfelhasznalo vagyok 30ezer felett feles ra koltenem ugyse hasznalom ki .Akkora a paletta van követhetetlen össze szedek par opciot amit hasznalok azt rabokok egy jol csengo nevre azt letudva a dolog.xiaomi mondjuk!
Az a B20 freki,a vidéki országrészekben a 4g szolgáltatást a 800 as tornyokról oldják meg,ez a B20.Gyakorlatilag ha kimész a nagyvárosból visszesik 3g,H+ vagy edge-re a mobilnet.
Ismerős kínából rendelte az első xiaomi készüléket
Nem volt benne magyar nyelv plusz valami frekvencia sáv hiányzott a gyors,mobilinternethez
Ellenben fele annyi volt mint itt
De a képe nem volt szép azt hiszem az még sima lcd volt
Vagy valami ilyesmi
Én ősszel visszaküldöm a készüléket hogy időről időre elmegy a térerő
Hátha visszakapom az árát
Előtte veszek másikat aztán ráérek visszaküldeni akár 3x is
A z3 már úgy melegszik hogy ezt-azt lekapcsolgat a z4 már ki sem került a nagyvilágba....
A z1 volt az igazi nagy gurításuk, kb mint az s2 hajdanán a,samsungnak, mindkettő vette az összes többit a maga idejében
Rányomok egyet és tűéles lesz majd ismét homály aztán néha 3-4x is taperolni kell hogy észhez térjen
Főleg távolabbi témánál van ez pl egy erdő van a háttérben de egy táblát akarok az út szélén fotózni . a hegyen olyan panoráma képeket készített hogy beszarás ( optika,métetéhet képest persze)
Enfem zavar a dolog, de megpróbálom leszedni a frissített sw-t és a gyárira rápróbálok mert régen mindig fasza volt a kép
szerintem
Mindenre elég, szerintem.
42 e Ft. Csodafonnál 12 havi kamatmentes, flottával
Az agyon fikázott ájfónok azért sokáig kitartanak, még egy csomó négyes is üzemel, az 5-5s széria meg teljesen ott van a,szeren
Pedig az 5s már 5éves fejlesztés a,sima,meg 6
Ellenben már ők is elkurvultak a mennyiséget helyezték előtérbe mint a samsung
A huawei elég jó kütyüket csinál
Bár az enyém kicsit megmakkant néha nem akar fókuszálni rendesen a távolabbi témákra
Jobb mint a hulla xperia sp.
Nem volt benne magyar nyelv plusz valami frekvencia sáv hiányzott a gyors,mobilinternethez
Ellenben fele annyi volt mint itt
De a képe nem volt szép azt hiszem az még sima lcd volt
Vagy valami ilyesmi
Hátha visszakapom az árát
Előtte veszek másikat aztán ráérek visszaküldeni akár 3x is