Azért egy 60-80 ezres kütyünél megéri gariba javítani
Persze ha olyan baja van.... ha ráül az ember a tepsifonra akkor lehet az aliról rendelni 5 ezerért kijelzőt
Emag nagy előnye hogy ha a,gari meghal a,kütyü jönnek érte, szerviz, majd hozzák vissza ingyen
Vagy utalják a pénzt vissza
De igazándiból nem olcsóbb, még akcióban se
És ráadásul buziskodnak a postával
Régen minden infyen postás volt, utána 10ezertől ingyen most meg 20 tól
Egyre éhesebbek ők is....
De ha az ember vesz egy tekefont az xyz mobil boltból leszarják ha elromlik, lehet futkosni hol a szervize annak a készüléknek
30-40-ért már egészen korrekt kis kínai telefonok vannak, de Huawei akciók is vannak ebben az árban néha. Páron egy full noname Wink City S-t vett 21 ezerért, több, mint 1 éve bírja, mindent tud, amit egy modern telefonnak tudnia kell.
A mobil az kész rablás cserelni szeretném de vagyont nem költenék rá! Nagyon keveset hivnak és én se telefonálok ! Ami fontos a netezés !Tudtok valami jó opciót max 30eft ig!
nem jó
néha telefonálni is kell
plusz a melóban a telefont egyenlőre még elnézik de a tablett miatt járna a picsánrúgás
meg az elég nagy 7" az alja ami nem gyerektabletta
pedig a tablett korlátozottabb erőforrása nekem bőven elég lenne: net, viber, filmézés, egyikkhez sem kell 8 magos processzor.....
őszre én is nézek valami szép képernyős 6" kütyöt mozizni
ez az 5" kezd kicsi lenni
hátha lesz a fekete pénteken valami értelmes 50 ezerig ami kibír ismét 2 évet
A tipust már nemigen forgalmazzák.
Van a 4x de az nem FHD kijelző.
Amik meg FHD tipusok 5,5" vagy 6"-osak.
Most berendeltem 2 kijelzőt és egy hátlapot tartalékba.
Csak 20-27 nap míg ideér.
Addig meg holnap-holnapután jön egy 5A ami olcsó.Így nagyívben kidobhatom a retek sonyt.
időben kell gondolkodni...
pl enyémhez is kb ennyi, de én ha összetöröm nem szarozok a javítással kidobom a kukába és veszek egy másikat
de ha valami veszélyesebb helyen dolgoznék ahol összetörhet tuti lenne egy kijelző tartalékba
A 4 Promat azért javítom mert qurvajó FHD és fémház ésésés.......