Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli a múltkor linkeltem egy almást zsír új garis valami red roze 32gb egy barátomè 80 körül szerintem odaadja jófogáson 120 alatt nemigen van.
áss egy lyukat a ház alá és,megvan a szerver szoba
Egy légkondi és nem lesz hiba

A gyerekkel most azon agyalunk hogy csinálunk egy kombinált hűtést, kombinálni a folyadék hűtést a hűtőszekrény kompresszorral
Egyenlőre még lusták vagyunk a kivitelezésen agyalni de elméletben már van terv, egy kb 15-20 fokos processzor a cél
Olyan magasan voltam!
A 4esre ha leszedted az akkor elkészült legfrissebbet ami még ránent akkor beszoptad
Az asszony 5s kütyüje hibátlan, igaz kb másfél éve nem frissítünk rendszert
vagy lassabb, mint megszoktam és elvárnám...
én nem vettem ilyet észre... ez ugye a telókat érinti, de csak a régieket, ahol a hw már gyenge a mostaniakhoz képest... az 5s-en sem vettem észre, hogy lassult volna a 4,5 év alatt, pedig kifejezetten háklis vagyok, ha egy eszköz lassú....
Ez az Apple belassulasos cécó mennyire kemény?
amióta van nas és felhőszolhgáltatás én csak hhd-n tartok mindent... olyan 20-22TB hdd kapacitás van itthon, egyelőre elvagyok vele. egyszer még a nas is megszopatott, mikor eldurrant egy hdd és a raid tömböt is szétrúgta kicsit, amit nem igazán értettem, hogy csinálta... alig tudtam visszahúzni az adatokat. sajnos nem fér el egy rendes szerver nálam sehol, úgyhogy marad a nas, mondjuk a régit elajándékoztam dühből azonnal, azóta is hibátlanul működik másnál a rohadék
húúú, az majdnem 2 km... toltad?
1934m
szep nappunk vott naon jot moccanytyúztam!
A nas-nak legalább van értelme, főleg amióta,a mobilnet olcsó
Én a hdd-ben hiszek van otthon pár darab, plusz pár pendrive
Amióta egy percen belül kihald a gépben a hdd és elvitt 3 év motorozós képeket én is többfelé mentek
Pedig az is megvolt pendrivén is de valahová eltűnt
Az archiválós dvd lenne a legjobb tárló eszköz ami arany fóliás kb 3 rugó egy de kitart legalább száz évig
De az m diszk cucc mégjobb de azt otthoni író nem tudja már írni, de az már mindenálló és mindenható -200tol +500ig savban lúgban mindent megőriz
Én nem tudok mindent, ezért támaszkodom a zéletemben nálam okosabb és ügyesebb emberekre, amikor szükséges....
Nekem minden munkámról és fontosabb adatról mentésem van, a nas-on minden adat tükrözve, a felhő pedig eleve georedundáns, ha bármikor vissza kell állni, akkor azt hiszem menni fog. Az hogy nekem mennyire kell a 256Gb, az meg ne fájjon senkinek.... én kedvelem a technológiát, amennyit tudok és megtehetem, használok is. Lehte fosozni, de az apple termékei működnek és nekem megfelelnek. Szeretnék egyszer okosotthont építeni, de valószínűleg ez nekem vágyálom marad, ellenben nem írigykedem arra, akinek van, sőt... nem irigykedem a budai villákra, annak örülök ami nekem van, egy kis 1959-ben épült 60m2-es házikó pesten, de nem is magyarázom el senkinek, hogy aki ennél nagyobb házban lakik az hülye, mert felesleges és ennek milyen olcsó a fenntartása. ha vkinek 80m2 kell és azon boldog, tök jó, ha 1000m2 akkor az is tök jó... ha vkinek saját üzlete van, becsülettel csinálja és megy, annak is örülök, mert megdolgozik a sikerért...
Akkor mindenkinek jó ha jó.
Baszki, nem tehetek róla hogy mindent tudok...
Pl 256 giga fontos adatot aki egy telefonban hord mentés nélkül az hülye, ha igazat adsz ha nem
Histem egy fos technikáról van szó ami ha leesik a kocsmapultról akár nem is működhet többé....
Elkenben ha van mentés akkor felesleges a 256...
De aki bele van buzulva sosem fogja fel ezeket
A gyerek is hetek óta sorolja miért lesz jó neki az az almás laptop (ami amúgy tényleg nem szar cucc)
De nem látja be hogy ha eddig elvolt nélküle akkir kurvára nem hiányzik.... 3 laptop can a házban sose vitte egyiket sem sehová
Én is csak győrbe vittem mert ott voltunk 2éjszakát. Kb 3 órát ment mert a telefon kényelmesebb idegen helyen
Nem... az a nagy amikor el akarod mesélni hogy te tudod minkell mindenki másnak és aki ezt nem úgy gondolja az hülye
Ez valami quad szörny, a házam olcsóbb mint az a vga
Otthon is akart dolgozni és akart venni pár hardvert és a legolcsóbb is 1milla volt
Aztán úgy döntött nem akar otthon melózni
Mert neki az kell.... használja... van a ws portfolió ban nettó 5m ért is dual vga... ezek mar más meló hoz vannak
Ez az igazi almás hozzáállás
Mindig lehet okot találni miért is kell az a gép
Aztán többnyire egy pentium 2 is megtenné a w98al
Otthoni hobbi gépigény...
De egy rendesebb vga amivel haver is dolgozik használtan 1 milla...
Ezt egyik almás se bírja
nekem is jó ha neked az jó én kedvelem az Apple eszközeit...
Nekem jó a melómhoz a csóró kispályás android.
Egy szar alkalmazott vagyok, pl hozzad képest csóró kispályás is...
Meséljenek el tsanyinak is hogy nem kell traktor neki mert ásni és kapálni is lehet, és nem kell senkinek motor sem mert biciklivel is lehet menni
Nem