Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faterék rendeltek onnan két mobilt is. Teljesen vállalhatóak a mai napig. Most már 1-1 éve megy nekik valami számomra noname telefonok. Geo vagy mi a tököm. Teljesen jól működnek amúgy.
és ismét fúrtam 4 db 10es csavart ráadásul elolvasztottam 2,5db hegesztőpálcát is
elég jól haladok
olyan október elejére tervezem a termék elkészülését
eddig egy termék nem jött meg az ismerettségi körben hiába írtunk fűnek-fának leszart mindenki nem emlékszem pontosan de ilyen 4-6 ezres bukta
egy termék volt ami szar (egy 64es micro sd)
egy termék volt amit megrendeltünk, leszedte a pénzt majd másnap visszautalta mert mégsem volt neki, bár ez a 11.11-én ami ott a fekete péntekhez hasonló akció
egy termék volt ami hosszú hónapokig nem jött meg már lemondtunk róla, és egyszercsak bedobta a postás
egy termék volt ami egy héten belül megjött, amit a mai napig nem értünk hogy csinálták
a többi ezernyi szirszar kacat általában 3-6 hét alatt megjött, hozta az elvárt minőséget, és működési élettartamot
ez kb 3 évnyi rendelések 5 embernek
pl most rendeltem a fotogépembe akkut 1300ft itt nálunk meg 6 a gyerekébe itt 18 alin 4
ha az ájfón gagyi akku minőségét tudja akkor 2 évet ezek is kibírnak
Ezeket ha lehet ne,mind 3 pro és note 3.
Egyk se jó nekem.
Ma még futok egy kört itthon,ha nem marad az ebayes.Vagy alis.Esetleg mind.A jelek szerint kelleni fog.
Esetleg megrendeljem, kifizessem és be is rakassam neked?

https://www.gearbest.com/redmi...
Ott is van alkatrész?
Jah és ilyen aliexpress mennyuire megbízható?
Ebay-en 98%-osak 68000 pontal.
De van rengeteg 2-3000 ponttal 98%.os.
Gearbest jobb
Nekem ez az első.Ejtettem le,karcoltam meg.Törni most tört először.
Sokadik eset?

Nekem a lista vezető telefon lezúzási sztorim:

Autószerelő forma kuporgatott még az első nagy képernyős, érintős, komoly kamerás telefonok egyikére, lehet valami almás szirszar volt, szóval akkoriban is egy jó munkás autó árába került.
Megvette, első nap a melóban, mint az óvodában, mutogatja a szarját, majd a mellény zsebébe tette, ott tuti nem nyomja neki semminek, nem lesz baja.
Majd elküldték az olaj leeresztő tálcáért, emberünk lehajolt és puttttttty...

Majd síri csend...és emberünk inkább hazament, aznap már nem volt kedve tovább dolgozni, miután a fél éves fizetése belehuppant a fáradt olajba.
Csak ráültem.
Nem szerette.
Már megint szétqrtad a telefonodat?
Használd ezt

https://www.aliexpress.com/?sp...

Itt tudsz nyelvet állítani a jobb felső sarokban.
Valaki nem tudja ez a köcsög aliexpressen hogy lehet emberi nyelvet állítani nem ilyen jobbról-balra homokinigger nyelvet?

https://th.aliexpress.com/item...
Csá
Szevasztok. Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. Nálam nem sok minden történt. Csak pár km-t tettem a malacba
én mindent látok, nem hallgatok holmi hangokra
Ezt a hangok mondták mint clamnak a baromságait?
te sem vagy fiatal, a módszerváltás után te is láthattál pár csodát, nálunk is és máshol is
én már lassan magamban sem bízok, pedig sokáig jóbarátok voltunk
Kik akarnak (túl)élni,mit és miért ? A testruha igy is úgy is elmúlik mit vagytok begerjázva.
Eléggé sarkos megközelités
egy izmosabb válság esetén szerintem simán felmondja a szolgáltató a napelemes szerződést, hiszen akkor nincsenek cégek amik napközben eszik az áramot.....
amúgy ez kb olyan dolog mint a megtakarítás
ha félretesz az ember havi x összeget az még mindig jobb mintha nem tenne félre semmit, de erre nemigen lehet építeni hosszútávon mert 10 éve 100 ezer teljesen mást ért mint most a 100ezer + a kamatok
persze mint írtam még mindig több mint a 0 forint, csak ebbe a keszekusza világban a kisember nem lát előre annyit hogy értelmes dolgokat csináljon a pénzével, szóval akkor sem jár sokkal rosszabbul ha elkurvázza amíg tudja utána meg éhenhal
ennyi erővel lehetne pl szenet venni minden évben annyit ami fölös pénz van és majd nyugdíjjasként eltüzelni, csak egy buzi nagy fészer kell és minden évbe betenni 50 mázsa szenet, ez biztos értéktartóbb lenne mint a napelemes bizgere
Ettől még lehet zombiapokalipszis,esetleg egy jó sharknado.
Kicsit több a küéönbség, de nagyjából igen