Hétköznap jobban ráérek, szóval rajtam nem múlik
Úgy is menni kéne pályázni is, csak előtte azért pihend ki magad, mert remegő kézzel nehéz jó íveket venni.
Lehet hogy én is megszökök otthonról jó bulinak ígérkezik.
Debrecennél leszek, de nézem hogy délre van kiírva, szóval elvileg oda tudok érni, csak még be kéne adagolni hogy lelépnék anyósom születésnapjáról
Aztán 30 évesen meg kapsz egy infarktust.
Értem én hogy jó pörögni, meg effektívnek lenni, de tudni kell lazítani.
A sok koffein egy idő után hatástalan, de a szívedet kikészíti.
Amikor már hiába iszom a kávét, akkor szoktam beiktatni egy hónap szünetet.
Első 3 nap szétdurran az agyam és többnyire csak alszok. Viszont utána kisimulnak a ráncaim és ugyan olyan hatékony vagyok, mint előtte csak kávéval.
Ezt úgy jó ha sporttal tudom kombinálni, mert az kiváltja a kávé hatását.
Sokkal energikusabb leszek mint bármilyen energia italtól.
Másik hogy ha nem tudsz időt szakítani a rendes kajára rendelj valamelyik menzás cégtől. Vannak már rohadt jók, és egészségesek.
Én idén már 3 kávét megittam, még egyet lehet és erre az évre kifújtam. Évszakonként iszok meg egyet, inkább alszom rendesen.
Jó volna már látni ezt a sok rossz arcút élőben is
Úgy is menni kéne pályázni is, csak előtte azért pihend ki magad, mert remegő kézzel nehéz jó íveket venni.
Debrecennél leszek, de nézem hogy délre van kiírva, szóval elvileg oda tudok érni, csak még be kéne adagolni hogy lelépnék anyósom születésnapjáról
Tudom, tavaly voltak gondjaim a szívemmel...
Ne aggódj!
Aztán 30 évesen meg kapsz egy infarktust.
Értem én hogy jó pörögni, meg effektívnek lenni, de tudni kell lazítani.
A sok koffein egy idő után hatástalan, de a szívedet kikészíti.
Amikor már hiába iszom a kávét, akkor szoktam beiktatni egy hónap szünetet.
Első 3 nap szétdurran az agyam és többnyire csak alszok. Viszont utána kisimulnak a ráncaim és ugyan olyan hatékony vagyok, mint előtte csak kávéval.
Ezt úgy jó ha sporttal tudom kombinálni, mert az kiváltja a kávé hatását.
Sokkal energikusabb leszek mint bármilyen energia italtól.
Másik hogy ha nem tudsz időt szakítani a rendes kajára rendelj valamelyik menzás cégtől. Vannak már rohadt jók, és egészségesek.