Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már megint csak google google, ez is már szánalmas , vajon kinek üzen, kit érdekel...
Ha a gyík így, mi úgy
Vasárnap megcsipkedem a seggét tuTTi!
Jaj kis érzékeny lelkű nyuszibogár
Ez van ha provokálod az embereket.
De ettől még eljöhetnél, mert sokat javítana a renomédon ha kiderülne, hogy a fórum torz tükre nélkül, nem is vagy akkora seggfej, meg esetleg te is megismernéd az embereket, és kiderülhet hogy tévesen ítéled meg az embereket.
Tudom hogy a magadfajtának nehéz és érthetetlen a szociális érintkezés, még ha jól utánozod is, de nem kell aggódni, senki nem fog pofán baszni.
Igazi utálatot nem tudták kivívni minden igyekezeted ellenére, inkább csak szánalmat, és a tapasztalat az, hogy ami fórumon keresztül durva konfliktusnak tűnik, az egy bambi mellett személyesen maximum laza társalgási téma, röhögések közepette.
Mesélj a hálószobámról kérlek?
Attól mert kretén vagy, mert a stílusod rá szolgál nincs min vitázni...

Jaaaa mert a cicával olykor ökörködünk, jajjj de sajnállak, a vidéki farmos baromságaiddal egyenértékű!!
Abban a pillanatban, hogy csapongó elmédet vissza tudod fogni, és az érzékeidet ítélkezés nélkül tudod használni, a világot egészen máshogy fogod látni.
Szerinted ez így normális? Ja nem járok kocsmába! Tudom neked ez nem csak kocsma, hanem a hálószobád is.
Kretén, gyík, csak pár jelző, ami rám használt! Mikor mondtam neki hasonlókat?
"Kulturálatlan" miért?
Itt sokan fejtjük ki úgy a véleményünket mint ha a kocsmában lennénk, de ettől még jókat lehet rajta nevetni
Nem nagy pézér már kapni, megérné venni.
Nincs most tiltva, de nagyon kulturálatlan, így lehet ismét lesz.
Nincsen sajna, csak a lencsevédő kupak...
Mellesleg ebből is látszik, hogy nagyon szeretnéd látni mit is ír! Már ha tiltottad!
Mit?
Akkor van remény bár legyen meg a munkád az az első! Majd hívlak azt kiderül...
Egy tok sokat segítene.
Most miért szégyelled??
Progi van előre lebeszélve (ágdarálás, mulcsozás, szárzúzás) bár a segítség eltörte a bokáját így ha nem találok valakit helyette akkor akár lehet is.
Titta pór
Alig használom, a fiókba is porosodik
Az én türelmem olyan, mint a giliszta. Apróra metélheti (...), akkor is van benne élet.
Gilisztától, helyesebben.
Akit a kígyó megcsípett, fél a gyíktól is.
Piszkos
És én vagyok a kretén, na pont ezért voltál tiltva.
Ez jó akkor viszek puccent tiszta legyen a szemétdombom!
Bár nem mai darab, meg vannak nála 1000x jobbak, de ahoz képest szép képeket csinál...