F650? A hamburger zabáló kispöcsűeknek talán, de az új Mustang az egy jó autó! Különben nem vettem volna meg, igaz nem egy japán, de magokat és bálákat szállítani jó!
egy szarhalom ez a megoldás... amíg működik, addig azt hiszi az ember, hogy jó, de már akkor is szarhalom. amikor beszarik és kiderül, hogy egy fostalicska érzékelő 50e ft, és míg egy manuálishoz egy munkahenger 17e Ft, ehhez a szarhoz 120e, mert van egy elektromos érzékelő rajta... mindegyik robotizált váltómegoldás ilyen fostalicska. be kellene tiltani...
bocs... normál manuális váltószerkezet és kuplung, csak egy nagynyomású hidraulikus rsz végzi a váltást... belülről automatának tűnik, de a váltás nem fokozatmentes, hanem kicsit bólintós... mintha egy gonosz kis manó váltana helyetted, kuplung ki-váltás-kuplung vissza... ilyen van ma a francia autókban, dáciában, opelben... ott rohadjon meg...
Osztom a meglátásod. Én ugyan nem felezgetem, tartom a 15 ezret annál is amelyiknek 50 ezer a csereperiodusa. Nem létezik hogy van olyan olaj amelyik ekkor még ellátja a feladatát.
bocsánat, vettem egyszer egy a2-t a páromnak. robotváltósat... nna azt nem nevezem autónak, inkább az ipari hulladék kategóriába sorolom. motoriksan nem volt vele baj, de aki a robotválktót kitalálta, pláne ak iautóba rakta az rakja az anyjába is
nekem csak a 307 1.6 HDI, amit írtam a múltkor, most egy barátomnál van, 13 éve hiba nélkül üzemel... mondjuk én minden autónak lefelelezem az olajcsere periódusát. meggyőződésem, hogy nagyban hozzájárul ahhoz, hogy nekem egyik autómmal sem volt gond soha, a kötelező szervizt és a kopó alkatrészeket nem veszem hibának...
Van egy gyógyszer... nagyon különleges. (...) Minden benne van. Amire szükséged van. Gyógyír mindenre. Egyszerre szeretet, bizalom, hit, erő, gyengédség... nincs jobb orvosság a világon. Minden benne van, ami az élethez kell. A boldog, felszabadult élethez. Adagolása nincs korlátokhoz kötve, sőt, az a legjobb, ha minél többet kapsz belőle naponta. A legtökéletesebb orvosság... mellékhatások nélkül. Úgy hívják: szeretet,
Az a2-n nem akadtam el
Abba meg nagy választék nincs.
Legalábbis kevesen hozatnak külföldröl