Sokat nem tudok én se, csak dizelesek beszélték, meg hogy drága de a normákat tudja az autó. Megmondom öszintén, a dizelek nem érdelkelnek igy csak nagy vonalakban figyelek az értekezésekre ezügyben, de ha tényleg érdekel megkérdezem.
egyelőre nekem is túl van minden ilyen autó a lélektani tűréshatáromon.... amúgy teljesen tanácstalan is vagyok, nem nagyon találok olyat ami tetszik is, meg a jövőben is jó lesz. zöld rsz-os sajnos a jövő, de mivel új autót még1x nem veszek, olyan3+ éveset csak, így a kb 3 év múlva megvásárolandó autónak most műr a piacon kellene lennie... az rx is csak poén volt, túl van a lélektani határomon, ennyi pénzért inkább lakást veszek és kiadom
Mondjuk az tény, hogy erős túlzás amit a diesel botrány címén művelnek.
Egyébként a Bosch most jelentette be, hogy van valami tuti kütyüjük, ami tizedére csökkenti már a meglévő dieselek nitrogénoxid kibocsájtását, így meg egy darabig még elfutkoshatnak.
Én most gondolkodom a cserén, de csak benzines érdekel egyenlőre. Elérhető áron nincs normálisan kinéző kombi hibrid. Az aurist próbáltam, de drága is meg ronda is.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/peugeot/508/peugeot_508_sw_rxh_2_0_hdi_hybrid4_egs6-12798601
Diesel ÉS hibrid
Az csak nagy.
Egyébként a Bosch most jelentette be, hogy van valami tuti kütyüjük, ami tizedére csökkenti már a meglévő dieselek nitrogénoxid kibocsájtását, így meg egy darabig még elfutkoshatnak.