Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy órája sírok a röhögéstől, de a kozmetikust én még a mentőben is ütöttem volna
Ne húzd már!!!!!!!!!!
Na erre kíváncsi vagyok! Végre valaki akinek magyar kutyája van, nem valami migráns túltenyésztett.
elküldte a képet majd felhívott... sztetek látott már pulit a kozmetikus?
A társadalom szabadságának valódi fokmérője (...) nem az, hogyan kezeli a talpnyalókat, hanem az, miként bánik az egyet nem értőkkel.
visszament érte és kifizetett 6e Ft. barátom hazaért és egyből elkezdett kurva anyázni
Ez úgy hangzott mintha influenza lenne.
barátom küldte... van egy pulijuk és a felesége beadta egy ismeretlen kutyakozmetikushoz és otthagyta
bocs, csak töltöttem egy képet
Ha így kezded nem.......
Mintha a hentest hallanám!
gyerekek, meg kell osztanom vmit...
Nem szükséges megengednünk, hogy más emberek korlátolt véleményei határozzanak meg minket.
Megint a kielégületlenek anonim csoportjában vagyunk....
A szánalom gyilkos érzelem. Annál csak a vak gyűlölet és talán a szerelem veszélyesebb.
Genya de lehet szereti, az kell neki
Ha kétszínű vagy, legalább az egyik arcod legyen szép.
Veletek? Ne viccelj!
Banda
Értékelném én, de mindig te jutsz az eszembe
Akkor böködném basszus de az ánuszát!
Mivel te hasonló kvalitássokkal rendelkezel mint a barátnőd, így nem mérvadó, amit mondasz. Főleg, hogy elvileg tiltva vagyok, de fura mód mindig válaszoltok nekem. És én ugrok a csalira...
Viszek hús tűt
Amúgy meg ha tényleg ilyen karót nyelt szent ember vagy, akkor meg jót is tenne neked egy kis züllés.
Még a plébánosunknak sem volt kifogása egy baráti találkozó ellen a rosszarcú züllött motorosokkal.
Az én stílusom kretén? Hol személyeskedtem úgy, mint te és a kis bandácskád? Szerintem át kellene értékelned ki is a kretén.