Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A téli motorozástól én is tartok. Nem tudok magamra parancsolni hogy ne húzzam tovább a gázt.
Most egyet értek veled. Én is ezzel járok dolgozni. Ezzel megyek megbeszélésekre, bevásárolni. Mindenre. Ilyenkor másképp kell megoldani mont mikor kedvtelésből megy az ember.
nem mindenki csak "motorozgatni" használja , én speciel MINDENRE :)
Szerintem csak fel kéne ülni és menni a motorral.
Nem bogarászni,főleg városban.
Ruha kérdése meg télen másképp megy az ember...
Én több telet végigmotoroztam mint amennyit te életed során láttál....
Meg is van az eredménye néha a budiról alig tudok felkelni olyan fosok az izületeim
Szval hagyd a havas pályát a gecibe inkább szaunázz helyette és nyáron nem lesz annyira izzadt a rés
Basszus kikapcsoltam az autómata javítást. Rosszabbul írok most mint azzal
Mondjuk ha az emlékeim nem csalnak akkor a cirdurád sem épp nyári. Nem sok szellőzési pont van rajta. De persze ha a nagyja háló mont az én régim akkor megint ott tartok mont a protektor ingnél. De persze nem én hirdanám én csak elmélkedem.
és még nincs nyár....
van női, tegnapelőtt cordurában mentem, nagyon picit jobb volt, úgy hogy jéghideg vízzel leöntöttem kb....

Én Pestre megpróbálom , túrára meg marad a bőr meg cordura, távtól függően melyik... nem akarok leesni a motorról, mert rosszul vagyok...
Amúgy már nincs nagy bajom az állóképességemmel. Az elsó 240 után semmi bajom. A múltkor úgy látom a sok időpontos megbeszélés a rohanás meg a hátozsák tett be szerintem. Most ez az első etap meg sem kottyant pedig reggel 7 előtt kifejezetten fáztam is.
Erre irtam, hogy google nélkül meghalna. Agyhalott, csak már nincs pszchiátria ahol kezelnék.
Az még összeadva is csak 1500.
500km táv de 1000km szintkülönbség
Én egy jó avagy jobb cordurát javaslok. Én a protektoringekben nem bízom. Nincs meg bennem az a bizalom hogy az a hálószerű anyag meg tudja tartani a protektorokat egy pereceléskor. No meg abból nőit még nem láttam soha.
Helló pécs. Megérkeztem. Kb 20 perce
kivettem :) de bőrben járok már többnyire, és fekete... :( de veszek csak protektorokat, pl inget , térdvédő, stb :) meg ideje nyári gumit is :D
Te Cica! Nem kéne kivenni a thermobélést?
majd ha végigmotorozod a telet, és hozzászoksz, lehet te is szarul leszel a hirtelen 26 foktól
Így van,fel is írták neked a tuti gyógyszereket.

CSAK NEM VESZED BE.
Hisztéria. Veszedelmes betegség, kötelezően kellene gyógyítani.
Ez most csányi sándortól van.
Zéró saját gondolat,csak a google.
Picit beteg az ipse mentálisan,ez párosul kibaszott sok szabadidővel,esetleg ez a munkája főműsoridőben.
Tele van a média mindenféle vacak emberekkel, akiknek semmiféle tehetségük nincs. De ez teljesen igazságos szerintem: akinek az Isten nem adott tehetséget, annak adott feltűnési viszketegséget.
Hogyan lehet feltűnési viszketegséget kiélni egy névtelen, arctalan fórumon?