Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De közben váltó fétist is elkaptam. Már nem igazán vágyom robogóra.
Az a Te privilégiumod, nem törnék a babérjaidra
Neked voltak 400-650-es foteljeid, tudod, hogy azok már kényelmesen rongyolnak autópálya tempóval is. Ha csak városba kell, akkor meg egy 125-150-180-as 4T dürrögő mindenre elég.
Egy 4-500ccm-es robogó jó messzire menni
Egy rokon avval járt a tengerpartra is aztán még az asszonyt is vitte
Mondjuk a csaj max terhesen ha volt 40kilótól több
Áh,itt vagy teis meg clam,mindjárt lök egy jópofiságot.
De jó, hogy vagy nekünk Nélküled sötétségbe borulna a világ és tudatlanságban tengetnénk napjaink
Van most valami páriologtatós mellény. Az egy egész jó kis gondolat. Valamennyi vízzel kell feltölteni és az párolog. Ezzel hűt.
nagyon drága... 300 ezer ft... de van "hűtős" ruha is....
Vonat/taxi.
Vidéken is urbanizáltak a népek.
Gondolkodtam robogón is de az a városba elég csak. De nekem van hogy pécsre kanizsára vagy messzebbre kell menjek és még vissza is kell mennem.
Hát azért a neoprém aláöltöző plusz egy tartalmasabb gatya 100km-re már egész jó kombó
Ha megjelenni kell szerezni kell egy robogót,utcai ruhában lehet tolni.
Bőrruha vásárláskor a hiba hogy a kinézetet,színt,és az árat nézi mindenki.
Fogalmuk sincs a juzereknek arról hogy gyártanak nyári használatra általában GT Air fedőnéven agyonperforált bőrruhákat.
Így megy a megsülök,berohadok,izzadok mint állat vernyákolás.
Pedig csak tudni kéne választani.
Amúgy meg a póló,rövidgytya,pacsker a menő nyáron.
30éve azért nem volt olyan bőség ruhákból mint most
Akkor a nadrágra tekert folpack volt a,legjobb elérhető védelem
De azért most is át tud hűlni az izület bármiben, és jó sok év múlva, de fájni fog
Fűthető ruha lenne az igazi de az meg elég buzis...
A bőr nadrág után ez a következő projekt. Egy protektoros farmer.
Megértem. Én sosem ültem eajta de nem is akarok.
hát nekem nincs egyelőre más, nincs az az isten, hogy BKV-zak
Jah de naponta 6-szor. Az utcán. Alahol az isten háta mögött. Az sajnos nem megy.
Szépnek szép elismerem. Játrtamnarra kocsival. Csak nem tudok magamra parancsolni hogy állj elég sok lesz. Így inkább kocsiba pattanok ilyenkor már. Mert persze van így a lehetőség is adott
táskába? átöltözni? én úgy szoktam
ja hát én mindent is ... nagyon körülményes, az biztos, speciális krémek, ruhák, nagy türelem...
Pl mikor megbeszélésre megyek nem vehetek bőrt. Ott meg kell jelennem azért valahogy. Így galléros póló farmer. Erre nem tudok bőr cuccot húzni.
más... de az is szép, meg jó, csak más megközelítés az egész, ennyi :) mai napig Pilisbe megyek, keresem a havat, furcsa hogy eltűnt
És időnként nár az én térdem is fáj.
igen... dettó...