Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tehát most a rinya van soron és az állandó feltünési viszketegség.
Az egy moped rally oda vissza táv.
És ne feledd soha, hogy a világ fia is voltál. Rokona a négereknek és a csillagoknak, a hüllőknek és Leonardo da Vincinek, a Golf áramnak és a maláj nőknek, a földrengésnek és Lao-cénak. Mindehhez közöd volt, egy anyagból vagytok, egy lélek teremtett, ugyanaz a lélek fogad vissza.
Én "ismerek" itt olyat, aki HARD-endurós, évi 500 km-rel.....
Mondtam, hogy ez lesz! Megy a nagy szezonkezdés, mindenki kint van az utakon, nyáron meg alig látok motorost.
Sportmotorosok
Télen megy a rinya hogy szar idő van nyáron meg a meleg öli meg szegénykéket
Figyelgesse az, akinek két anyja van egy faluban, az egyik néger, hogy szofisztikált legyek.
A verebek felreppennek, ha lövés dördül. Így röppen el a kétség is, ha az ember már határozott.
Nem összefüggéstelen! Figyelni kéne!
Nekem a teljes Junkies diszkográfia a fejemben van, minden dal minden sora...hmmm, itt lenne az ideje, hogy összefüggéstelenül ide irkáljam nektek az idézeteket a dalszövegekből.
Tényleg kéne pici sport neked. Hobbi kézilabda csapatban el tudnálak képzelni, mint átlövőt, ott rövidek a sprint távok és nem hiszem, hogy csak úgy félre lökdösnének a kapu előtt.
Hát ez az. Tavaly ment a siófok nyiregyháza oda vissza. Esőbel meg utassal. Idén meg ez. Röhelyes.
Laci ez tök egyértelmű. Lusta disznó vagyok. De ezt tudom is de az hogy ilyen sokat romlott egy tél alatt az állóképesség az most sokkoló.
Fekám, nekem Simsonnal megvolt néha a 250 km naponta, egy literes géppel az 500 km nagyjából semmi.
A melegeket én sem bírom.....
igen a nehéz hátizsák is nagyon lemeríthet, tapasztalat.... de én a melegtől is nagyon szarul vagyok... sztem a tavalyi balesettel történt vmi "hős" dolog a szervezetemmel
Sport hiánya.
Erre fogod és ég többet ülsz
Fejlövéses vagy, ennyi:)
Én nem arra tippelek. Vékony farmer csizma poló és nyári cordura a készletem. Ha haladok még 30 fokban sincs melegem. Én a hátizsákra tippelek meg a sok megbeszélésre. De majd ma kiderül. Direkt nem is rohanok. Még csak dunaújvárosnál járok.
Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.
A próza olyan, mint az ablak, a költészet pedig, mint a tükör.
a meleg... én kész vagyok tőle....
Na de most startolok. 9-re már ott szeretnék lenni pécsen.
Pont ez az. Nem sok tudom. De a múlt héten is kifáradtam ennél kevesebbtől. Ez idegesít.
De az két nap volt.