És ne feledd soha, hogy a világ fia is voltál. Rokona a négereknek és a csillagoknak, a hüllőknek és Leonardo da Vincinek, a Golf áramnak és a maláj nőknek, a földrengésnek és Lao-cénak. Mindehhez közöd volt, egy anyagból vagytok, egy lélek teremtett, ugyanaz a lélek fogad vissza.
Nekem a teljes Junkies diszkográfia a fejemben van, minden dal minden sora...hmmm, itt lenne az ideje, hogy összefüggéstelenül ide irkáljam nektek az idézeteket a dalszövegekből.
Tényleg kéne pici sport neked. Hobbi kézilabda csapatban el tudnálak képzelni, mint átlövőt, ott rövidek a sprint távok és nem hiszem, hogy csak úgy félre lökdösnének a kapu előtt.
igen a nehéz hátizsák is nagyon lemeríthet, tapasztalat.... de én a melegtől is nagyon szarul vagyok... sztem a tavalyi balesettel történt vmi "hős" dolog a szervezetemmel
Én nem arra tippelek. Vékony farmer csizma poló és nyári cordura a készletem. Ha haladok még 30 fokban sincs melegem. Én a hátizsákra tippelek meg a sok megbeszélésre. De majd ma kiderül. Direkt nem is rohanok. Még csak dunaújvárosnál járok.
Télen megy a rinya hogy szar idő van nyáron meg a meleg öli meg szegénykéket
Erre fogod és ég többet ülsz