Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ego a létező legnagyobb hazugság a világon - te pedig a legelemibb igazságként fogod fel.
Akkor pedig ha valaki mondta, hogy nem egészséges stb. az volt a baja. Ki érti ezt... Az egositára nem reagálnék inkább.
Hiába no, végre egy önértékelés
Az ítélkezéshez nem jog kell, hanem ok.
Dehogynem, úgy hívják, hogy ego
Pszichiátria van, csak tartós bezárásra szolgáló intézmény nincs már...amúgy tele az ország sárga laposokkal, újra nyithatnák Lipótmezőt végre, több ezer elme roggyant van széteresztve az országban.
Mondja az, aki nem tud érvelni!
Senki nem kényszerített.
Csak suliba vitte a gyerekeket.
Nemdohányzó motorostól :)
Az a jó ezekben a (gondolom öregebb) RR-ekben, hogy tuti biztos nem volt még 9 gazdája, amiből 6 ilyen pörgető, szabályoztató matyi volt. :) Így aztán egészen biztos, hogy egy karbis sor4-es patika állapotban lesz 15 éves kora felett.
Jah és tiptopp zsírgyári állapotban szervízkönyvel.
A supermoto alkalmatlan a napi életvitelre, az nem arra lett kitalálva. :) Egy hokedli robogót tarts, amit nem féltesz, széthajthatod, lerúghatod, leszarod ha felborul vagy karcos lesz, az való nagyvárosba.
900rr ...... olcsón ....... akkor Te még szexelsz ......... állandóan csak a szopás
Csak ide meg néha a daytonába írok.
Máshova nemigen.
Amúgy meg hozzá nekem olcso 900RR-t.
"Láthatóan van rá időd."
Azért ez tőled elég durván hangzik
Tényleg bagoly, elég érdekes szám jönne ki, ha összeszámolnánk az egy heti sportmotoros kommentjeid számát
Nincs kérdésem.
Mondjuk a 400-as burgonya huzamosabb ideig azért nem díjazta a oálya tempót (150 km/h)
Jah valami ilyemire gondoltam én is. Bár lehet hogy a 150-es robogóból inkább valami 250-300-as supermoto lesz idővel. Majd kiderül hogy meddig ér a takaró. Bár a robi logikusabb. Ott az ülés alatti rekeszbe sok minden belefér.
Láthatóan van rá időd.

BMW teszt.Sexelsz még?

http://youtu.be/1ZXTLZF6OKE
Akkor túlagyalás nélkül adott a megoltás, 150-es robogó a nagyfaluba, minden másra ott a malac.
Akkor meg mit rinyálsz?"Motorozz" csak télen is nyugodtan.