Pszichiátria van, csak tartós bezárásra szolgáló intézmény nincs már...amúgy tele az ország sárga laposokkal, újra nyithatnák Lipótmezőt végre, több ezer elme roggyant van széteresztve az országban.
Az a jó ezekben a (gondolom öregebb) RR-ekben, hogy tuti biztos nem volt még 9 gazdája, amiből 6 ilyen pörgető, szabályoztató matyi volt. :) Így aztán egészen biztos, hogy egy karbis sor4-es patika állapotban lesz 15 éves kora felett.
A supermoto alkalmatlan a napi életvitelre, az nem arra lett kitalálva. :) Egy hokedli robogót tarts, amit nem féltesz, széthajthatod, lerúghatod, leszarod ha felborul vagy karcos lesz, az való nagyvárosba.
"Láthatóan van rá időd."
Azért ez tőled elég durván hangzik
Tényleg bagoly, elég érdekes szám jönne ki, ha összeszámolnánk az egy heti sportmotoros kommentjeid számát
Jah valami ilyemire gondoltam én is. Bár lehet hogy a 150-es robogóból inkább valami 250-300-as supermoto lesz idővel. Majd kiderül hogy meddig ér a takaró. Bár a robi logikusabb. Ott az ülés alatti rekeszbe sok minden belefér.
Máshova nemigen.
Amúgy meg hozzá nekem olcso 900RR-t.
Azért ez tőled elég durván hangzik
Tényleg bagoly, elég érdekes szám jönne ki, ha összeszámolnánk az egy heti sportmotoros kommentjeid számát
BMW teszt.Sexelsz még?
http://youtu.be/1ZXTLZF6OKE