Amúgy egész meglepő mennyire beszűkült a mai lányok többségének agyi tevékenysége
A fiúknak sokkal tágabb az érdeklődési kör, bár ott is csak a játékokra de legalább több platformon nyomják
Nincs a fészbukon női ismerősöm, igazándiból nagyon más se
2-3 emberrel társalgok ott, ráadásul álnéven
Csak a napiszaros picsákat nézegetem, meg egy kis,üzleti élet ami miatt van a fészbuk
De nem így van? Előadják a power-fighter amazont, meg kiírják magukból a dühüket, de az életben a fagyisnak sem merik megmondani, hogy rosszul adott vissza.
Vázolom mi játszódik le fejben:
17:00 de szarcsi napom volt, a főnök megint fogdosott, pedig nem is jön be...
17:05 szétnézek a Szép idézetekben, hogy jobb kedvem legyen
17:10 dikk ez de igaz: "az erős nő soha nem néz hátra, csak a maga előtt álló útra koncentrál"
17:11 hát én pont ilyen vagyok bazdmeg!
17:12 gyorsan ki is írom a facebook-ra, hogy tudják, gecikemény csaj vagyok
17:15 like-like-like, elégedettség
18:00 írt a főnök...hm, lehet leszopom...
Ezeken a lányokon süt, hogy csak mutogatni akarják magukat (amivel nincs is semmi baj), de mellé meg akarják osztani a világgal az aznapi agymenésüket is. Idézet idézet hátán, amit kb. 5 percig képesek átérezni vagy megfogadni, nem hogy bármelyik szerint is élni, alkotni, cselekedni.
Engem az idézetes ribancokra emlékeztetnek, akik minden képük alá, valamilyen, a képen vonaglásuktól teljesen független marhaságot másolnak be, például:
- kurva erős nő vagyok
- kurva erős és megközelíthetetlen vagyok
- ha megközelítenél, akkor is kevés vagy hozzám
- különben én vagyok a legaranyosabb lány a világon, de közben egy gyerek nélküli anyatigris.
Mindig felnevetek, ha idézetes ribit találok facebook-on.
Gyerekem se egy adonisz mégis 7-800ezres,megtekintése van hetente
Csak amikor baszik küldeni a youtube értesítést akkor nincs se megtekintés se bevétel, csak aprópénz
Ehhez a szakmához tölcsér torok és nagy csöcsök kellenek, te a habtesteddel tolnál egy ilyen videót, a kontinensről lennél kitiltva, nemhogy még keress is vele.
Ha,feltesz heti 3-4 10+ perces videót és 50-60 ezres,megtekintése van akkor ha jól adja a,reklám pénzt havi 200 megvan
Csak sajna nem mindig van reklám aztán néha,fele ha van
Erre a szar youtube-ra már nem lehet számítani
Ha,nincs egyéb bevétel heti egy millás nézettség alatt nem él meg belőle
A fiúknak sokkal tágabb az érdeklődési kör, bár ott is csak a játékokra de legalább több platformon nyomják
2-3 emberrel társalgok ott, ráadásul álnéven
Csak a napiszaros picsákat nézegetem, meg egy kis,üzleti élet ami miatt van a fészbuk
...
17:12 készítek is hozzá egy telibe arcos képet, most ne lássák a dudáim, csak a mosolyom, ez pont passzol az idézethez, igen.
...
Pl
A lovamon nincsen hurok
De szép ez a magzat burok
Nagyon tehetséges voltam ebben is
Vázolom mi játszódik le fejben:
17:00 de szarcsi napom volt, a főnök megint fogdosott, pedig nem is jön be...
17:05 szétnézek a Szép idézetekben, hogy jobb kedvem legyen
17:10 dikk ez de igaz: "az erős nő soha nem néz hátra, csak a maga előtt álló útra koncentrál"
17:11 hát én pont ilyen vagyok bazdmeg!
17:12 gyorsan ki is írom a facebook-ra, hogy tudják, gecikemény csaj vagyok
17:15 like-like-like, elégedettség
18:00 írt a főnök...hm, lehet leszopom...
Eddig tartott az erős nő vagyok idézet.
Ezt még nem hallottam eddig
A,megközeleníthetetlen ribik meg 10ért mind bevállalják a seggből szájba akciót is
A magamutogatásukat teljes mértékben támogatom.
- kurva erős nő vagyok
- kurva erős és megközelíthetetlen vagyok
- ha megközelítenél, akkor is kevés vagy hozzám
- különben én vagyok a legaranyosabb lány a világon, de közben egy gyerek nélküli anyatigris.
Mindig felnevetek, ha idézetes ribit találok facebook-on.
kócos emlékeimben
percnyi ifjúság
Csak amikor baszik küldeni a youtube értesítést akkor nincs se megtekintés se bevétel, csak aprópénz
Csak sajna nem mindig van reklám aztán néha,fele ha van
Erre a szar youtube-ra már nem lehet számítani
Ha,nincs egyéb bevétel heti egy millás nézettség alatt nem él meg belőle
https://www.louis-moto.co.uk/a...
Hogy jó e azt passz,meg nem használtam.