Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nagyon
Amúgy egész meglepő mennyire beszűkült a mai lányok többségének agyi tevékenysége
A fiúknak sokkal tágabb az érdeklődési kör, bár ott is csak a játékokra de legalább több platformon nyomják
Nincs a fészbukon női ismerősöm, igazándiból nagyon más se
2-3 emberrel társalgok ott, ráadásul álnéven
Csak a napiszaros picsákat nézegetem, meg egy kis,üzleti élet ami miatt van a fészbuk
Ez kimaradt:
...
17:12 készítek is hozzá egy telibe arcos képet, most ne lássák a dudáim, csak a mosolyom, ez pont passzol az idézethez, igen.
...
Én régen 2 soros verseket írtam
Pl
A lovamon nincsen hurok
De szép ez a magzat burok

Nagyon tehetséges voltam ebben is
De nem így van? Előadják a power-fighter amazont, meg kiírják magukból a dühüket, de az életben a fagyisnak sem merik megmondani, hogy rosszul adott vissza.

Vázolom mi játszódik le fejben:
17:00 de szarcsi napom volt, a főnök megint fogdosott, pedig nem is jön be...
17:05 szétnézek a Szép idézetekben, hogy jobb kedvem legyen
17:10 dikk ez de igaz: "az erős nő soha nem néz hátra, csak a maga előtt álló útra koncentrál"
17:11 hát én pont ilyen vagyok bazdmeg!
17:12 gyorsan ki is írom a facebook-ra, hogy tudják, gecikemény csaj vagyok
17:15 like-like-like, elégedettség
18:00 írt a főnök...hm, lehet leszopom...

Eddig tartott az erős nő vagyok idézet.
én simán idézetes oldalon szoktam keresni néha csak úgy, vagy fb szarokat megosztok, ha egyetértek vele
nem tom, nem nézegetek ilyeneket
Ez a gyerek nélküli anyatigris odabaszós
Ezt még nem hallottam eddig

A,megközeleníthetetlen ribik meg 10ért mind bevállalják a seggből szájba akciót is
Ezeken a lányokon süt, hogy csak mutogatni akarják magukat (amivel nincs is semmi baj), de mellé meg akarják osztani a világgal az aznapi agymenésüket is. Idézet idézet hátán, amit kb. 5 percig képesek átérezni vagy megfogadni, nem hogy bármelyik szerint is élni, alkotni, cselekedni.

A magamutogatásukat teljes mértékben támogatom.
én szeretem az idézeteket, kifejezik amit érzek, de van hogy saját gondolatot írok
Engem az idézetes ribancokra emlékeztetnek, akik minden képük alá, valamilyen, a képen vonaglásuktól teljesen független marhaságot másolnak be, például:
- kurva erős nő vagyok
- kurva erős és megközelíthetetlen vagyok
- ha megközelítenél, akkor is kevés vagy hozzám
- különben én vagyok a legaranyosabb lány a világon, de közben egy gyerek nélküli anyatigris.

Mindig felnevetek, ha idézetes ribit találok facebook-on.
Ezek a mostani hsz-ok, olyan keleti filozófusosak.
A kihívó viselkedés és a pökhendiség mindig önbizalomhiányra vezethető vissza, míg az alázatosság és udvariasság a belső erő jele.
nem csak, hanem is
Valóban nem az.Köszi.
szélborzolt sorsom
kócos emlékeimben
percnyi ifjúság
Egy olyan világban, ahol kevesebb a frusztráció, ott kevesebb az előítélet is.
Gyerekem se egy adonisz mégis 7-800ezres,megtekintése van hetente
Csak amikor baszik küldeni a youtube értesítést akkor nincs se megtekintés se bevétel, csak aprópénz
Ehhez a szakmához tölcsér torok és nagy csöcsök kellenek, te a habtesteddel tolnál egy ilyen videót, a kontinensről lennél kitiltva, nemhogy még keress is vele.
Ha ilyen adottságaid vannak,talán igen.
Ha,feltesz heti 3-4 10+ perces videót és 50-60 ezres,megtekintése van akkor ha jól adja a,reklám pénzt havi 200 megvan
Csak sajna nem mindig van reklám aztán néha,fele ha van
Erre a szar youtube-ra már nem lehet számítani
Ha,nincs egyéb bevétel heti egy millás nézettség alatt nem él meg belőle
Mondjuk ennyiért nem drága.

https://www.louis-moto.co.uk/a...
Csak egy tengelyt vettem a lajosbol,és annak hegesztettem állványt.
Hogy jó e azt passz,meg nem használtam.