Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ini nem tépkedi a kerítést és nem csinál kóbor almokat.
-Vagy mint a lépcsőház:
-Sötét és korlátolt.
Ennyi erővel Ini-t is ki kéne kéne herélni, sokkal boldogabb lehetne és maradna egy csomó pénze is, mert nem költené kurvákra

Na de én elondulok melózni.
Bármi megváltozhat egy szempillantás alatt, de ne aggódj, Isten sosem pislog.
Mit pillogatsz? Ne pillogassá
Semmi különös. Pakolok össze szépen. Próbálok menet közben aludni még egy picit mert kibaszott szarul aludtam.
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat.
Jó reggelt! Mosolyogni tessék! Persze nem szüntelenül, nem reggeltől estig, de bujkáljon bennünk a mosoly - minden eshetőségre készen -, hogy bármikor felragyoghasson. Mert a mosoly meggyőződésem szerint mindig egy kis fényt hoz az életünkbe, meg a máséba is. Kicsike fényt, de sok kicsi, mint tudjuk, sokra megy.
Ma hozzák a bútort!
Mi van itt?!
Reggelt. Annyira utálok korán kelni de ma muszály
Te meg mintha képcsöves lennél:) sötét de hangja meg van :)))
Nem is hibáztattam érte, hogy feltépte a drótot és szökött, hiszen ösztön lény, nem tehet róla.
Akkor mi is a megoldás? Szaporítani, pároztatni ész nélkül?
Igaz, nincs elég kutya a menhelyen, nincs elég "majd elsózzuk valahova" kutya 6-8-10 éve láncra verve valami bugris parasztnál a tanya sarkában.
Csináljunk még többet, mert a kutyának baszni kell!

Nem, nem kell, a kutya ösztön lény ilyen téren, ha nem termelődik a hormon, sokkal boldogabb az élete, mintha folyton baszhatnékja van, csak nem tud, nem lehet neki. Ezt kéne megérteni.
- De nagy a képernyőd! - mosolyogtam rá.
Kettőt pislogott. - Mi van?
- Tudod, van az a mondás. Olyan vagy, mint a tévé: nagyképű és homályos.
Nem az internettel van a gond, nem az alkohollal, nem a munkamániával, hanem az érzelmi felvilágosultsággal kapcsolatos tudatlansággal.
Persze a Farmville jó játék, de azért szórakoztat minket, mert van mindig közönsége.
Vagy többet mint te
Ebből mindből lehet pálinkát főzni! A tudatlanságod legmagasabb foka az, amikor elutasítasz valamit, amiről nem tudsz semmit.
nagy kedvencem Rejtő Jenő.
Az a gond, netröl farmoskodsz. Értelmezni se tudod némelyik oldalt:)
De legalább a sors neked adta kegyelme felét:)))
Melegek?!