Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csinálj, nem nagy kunszt az egész, anno valami 8 rugó körül vehettem a lajosban.
Lyókisszerkentjű.Orosz szerelővasakkal operálok....de szentirozóm az nincs....esetleg valakinek eladó? Zoli neked vane ?
fasznak ennyit ugrálni... mindig a motoros húzza a rövidebbet menet közben. ha motorral vagy ne erősködj az autóssal, várd meg míg megáll, utána lehet keménykedni...
"Kemény felirat" matricás hátuljú, ültetett, sötétített ablakos és lámpa búrás valami japán tucat kocsi, benne egy Tokilyóji hajszán meg Fásztend Fúrijuszon nevelkedett, oldalra fordított baseball sapis hülyegyerekkel, aki minden nap pezsgő vérrel ül be a kocsiba, hogy ma aztán majd ő megmutatja az utakon, hogy ki a király...
Annyi gerince nem volt, hogy leálljanak és megbeszéljék (nem kell verekedni) a dolgot.

Ha el is baszott valamit az autó sofőrje, egy bocsánat kérés meg egy intés nem lett volna jobb, mint ez a csicskulás?
Oké!
Szia!
Még megy a huzavona...
Mert garantálni azt hogy minimum 100 véradó legyen, az nem egyszerű!! Pénteken már választ tudok adni!!!! Holnap találkozók megint egy "fejessel"
Az is lehet hogy 1-2órát leparkolnak, aztán mennek tovább...
Szevasz cimbim!
Na lesz majd véradás...
Megint hülye vagy
De tartsd magadba mások is tudják
feledhetetlen
gyöngyház-színű emlékek
csigáznak bennem.
Az emberek akkor bántanak másokat, amikor ők is szenvednek. Ha megoldanák a belső feszültséget, nem lenne okuk másra tolni a fájdalmukat.
Ringatod babád,
s dúdolgatod nagymamád
altató dalát.
Persze-persze, fogjuk csak a telefonra, ami okosabb tőlünk! Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
legyen a holnap
a ma boldog gyermeke
múltad őrzője
Röpülj, hajóm,
Nincs víz.
Szóra... okoskodó telo
Tőlem? Gombát nem termelek! Régen próbálkoztam szarvasgombával, de nem jó a pálinkája!
Bogárzümmögés
A múlt, jelennek olaj-
Lámpása körül.
Az mostanság nem készült
Csak amolyan mekkora halat fogtam...
Az meg szorar sem érdemes
De majd pénteken csinálók, külön neki
Biztos jó cucc
De maradok a 4centesnél
A Ding-Dang-Dong által a farmon - Lamborghini traktorral - termesztett gombát fogyasztjuk éppen. Jó anyag!
Szelfi clamnak?