Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg, ha még kint van a kerék én megnézném a tengelyt is hátha az is kapott egy kicsit, igen sima lapon forgasd meg, legutóbb egy DL1000-nél tapasztaltam a tengely görbülését egy nagy kátyú után, azzal jött, hogy húz kissé hiába görgőztette ki a kereket és kiderült, hogy a tengely is kapott.
Gyárilag olyan hogy a menet alig látszik... itt sok hiányzik a rögzítőből
ezek szerint megjött a kerék
tekerd be kóccal és jó lesz a végén meg kihúzod szilóval....
Ez szerintem nem fog annyit mint mikor feltették, én tennék rá újat.
A fektarcsa csavarokon megmaradt a gyari rogzito,kell ezt meg igy plusszba rogzitovel nyalaznom vagy mehet vissza ra?
Itt vannak a migránsok a kerítés tövében és csak buziskodik a nép.....
Ezt de szépen írtad.
Te jó ég ennyi f@szságot, ami itt van....
Talán megèrinti kis lelkèt a lopott bölcselet.
A testruhán,nèven túl, azonosulást mellőzve èrdekelne...ha má böccsessèg.
Clam,GPiolt,Dingdong,egy kutya,valahonnan copyzta az írást.
Ki vagy te?
風に落つ楊貴妃櫻房のまま
kaze ni otsu Yō Kihizakura fusa no mama

szélrázta szirmok
a földön csodás fürtökbe
rendeződnek
hűvös a tavasz
krizantém rügyei mily
szúrósra nőttek
Letartóztatom a tavaszt (...). Tömény drog.
Szép napunk volt! Minden munkálatot elvégeztem! Napi ezerkétszáz tapasztalatom van arról, hogy az emberiség körülbelül eljutott a falig. Világtendencia a kultúrában, hogy kezd felébredni a civilizációból, annak önhittségéből, vakságából, a merev nyakú tudományból és a mély mosóhatású mosóporokból. Ugyanis mindez nem kulcs a világhoz. Röhögtetően szuperspecializálódott minden, egyszerűen képtelenek vagyunk bármit látni, mint egészet, és ez teljes csőd. Körénk záródott egy önmagát végtelennek reklámozó gondolkodásmód. Ezt némely egyszerűbb elmék elementárisabban felfogják, mint a szupergondolkodók, mert ők nem az agyukat karátosítják, hanem éreznek; azt is, hogy arcba hazudják őket. Ha nem szerezzük vissza a teljességlátásunkat, akkor végünk.
Betépett mind.
Nem lett volna rossz film de csak elkúrták....
Csak képzelődöm vagy tényleg nagyon apró a kezed?
Kb akkora mint egy desszertvilla.
Hogy lenne kemény csávó ilyen névvel, hogy Francis. Az az igazi neve. Azért keresztelte át magát egy súrolóporra.
Az előítélet a legfőbb ellenségünk. Mert láthatatlanná teszi a láthatót is.