Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A titok nyitja valszeg uzsora. Kés nélkül is megmondom
http://www.kiskunhalasiszc.hu/...
ez a suli nincs messze tőlünk, hát én itt egy szakmát nem látok aminek értelme lenne
Ehun-e:
akkor azt mondod szívassam le a zsírt a hasamról és nyomassam be mellbe?
aztán egy kis festék és meg is van a meló
Manapság a transzgender kultúrában ez simán megoldható gond.
Tegnap láttam két bantu-aggán-indi-magyar kinézetű arcot, akkora kocsikkal, mint egy hajó, vadi újak voltak és egy mellékutcában telefonálgattak, beszélgettek.

Két dolog fordult meg a fejemben:
1. én is azt akarom dolgozni, amit ők, hiszen szabad lábon vannak, valószínűleg nem kellett éveket tanulniuk és dől a lé
2. ha odamegyek megkérdezni, hogy miben utaznak és hogyan lehetne ebbe bekapcsolódni, valószínűleg válasz helyett kést kaptam volna, azt se ajándékba.

Szóval marad a meló...
Az én több gépes nehézgépkezelői jogsim is mehet a kukába - ugyanezen okból. Még a fősuli alatt, nyári üzemmérnöki gyakorlatok alatt, önszorgalomból csináltam őket.
D-271 lánctalpas földtoló (bulldózer), T-174/2 NDK-s markológép, ELBA-ÉPGÉP komplett betonkeverő üzem. A legelső gép már 20 éve sem létezett szerintem, a másik kettőt még néha látni itt-ott.
munka szervezőnek is..... én eddig akárhol voltam mindig meg tudtam csinálni a folyamatot "okosra" anélkül hogy a váltást megszopassam
plusz 0 gyakorlattal sehová sem vesznek fel ismerettség nélkül
pl el akartam menni egy helyre köze 20 év szállítmányozási és logisztikai gyakorlattal egy alkatrész nagykerbe és akksikat hordani meg csomagokat fóliázni akartak volna felvenni
pedig hallottam hogy egy ember otthagyta és elég béna a többi(olyan mondta aki ott dolgozik)
szóval hiába végeznék el bármit bukó minden irodai állás mert inkább 90 es mellbőséget veszik fel még akkor is ha a iq kisebb mint a melle
Életvezetési tanácsadónak simán elmehetsz.
96 óta van targonca jogsim, vagyis már csak volt mert múlt évben ki lehetett dobni
és a targoncás az egy szar meló attól most is jobb van
Csinálj egy targoncás jogsit, ha még nincs. Vagy valami darukezelőit, nehézgép-kezelőit.
Valóban megvan ezeknek a tanfolyamoknak az a hátránya, hogy ha valahol bejelentik, hogy hiányszakma és jól fizetett, arra minden gazdagodni vágyó rárepül és mire elvégzed, addigra telített szakma lesz, munka nélkül.
mondj egy tanfolyamot ami után avval egyből el tudsz helyezkedni egy normálisabb helyre
és most ne a péket mert a teszkóban mindig van felvétel
Nincs mit?
Akkor vegyél automata váltós autót....
szörnyen alulképzett vagyok így nem tudok váltani.....
tanulni meg nincs mit
Tudta szerencsétlen, hogy vagy baszik, vagy megeszik.
vettél volna neki gumikutyát és azt kenhette volna reggeltől estig
erről jut eszembe
régen sok nyulunk volt, egy bak simán lezavart 3-4 menetet volt amelyik 5-6 menetet is lecsavart egész rövid idő alatt (amúgy tök vicces ha még valaki nem látott ilyet)
volt egy bakunk az addig kente amíg lábra bírt állni, az nem állt meg se 4 menetnél se 6 menetnél az kente volna addig amíg el nem viszi a szívinfartus
párszor teszteltük hogy már az oldalán feküdt percekig, de akkor is ment a rés felé
Az Úr mondá: "válts munkahelyet, Ini fiam!"
kérdezz meg egy vallásos embert az majd mondja.....
nekem van egy prédikátor munkatársam azt szoktam ilyesmiért zaklatni
és minden kérdésre megvan a válasz, nemhiába működik az egyház sikeresen több mint ezer éve
amikor néha-néha sikerül sarokba szorítani akkor jön a favorit duma: "ne kisértsd az urat"
pl az rendben van hogy ő imádkozik a jó termésért és boldog amikor az van de amikor mondom neki hogy imádkozzon azért hogy legyen jobb a fizetésem az már úr kisértés lenne és ilyet nem lehet
Ez nem biztos....
Nem pislog B+ !! De nem is lát!! Hol volt ez az isten 44-ben 56-ban és egy csomó más időben??! Éppen aludt??!
Nem volt nálad a cuclid , nedves motorostársam??!