Ezzel a mennyiséggel futni ? Olvastál te egyáltalán ?! Csak a hús darabja 18dkg ! Ezt mind felzabálta , nem futni de a lábát arrébb rakni is csak pájszerrel lehet , arról nem is beszélve , ha bennem lenne , a végbelet zárva tartani is nehéz feladat lenne , nem hogy futni !?
A fenéét
A húsra végülis irhatnám, hogy a szomszéd csinálta...
De attól még "házi"
Nem vagyok én tanyasi, hogy gombát, salit stb stb én termesszek... kivéve a paradicsom, meg az eper,málna, cseresznye, meggy, barack, ribizli ,szilva, ezek mind mindig saját termés
Leszögezem hogy ma már csak gurulni fogok
A hús házi! Finoman csípősen (darabonként átlag 15-18dkg) zsömle, mustár,sajt,saláta,hús,hagyma, csípős ketchup, zsömle együtt azééé van súlya
3db én ettem, 1et nővérkém, de azért megküzdöttem vele
Jól jött a Miller öblitésnek
Ilyennek nekikezdeni, szerintem már Cefi is bánja hogy adaadts azt az egyet a tesójának.
A húsra végülis irhatnám, hogy a szomszéd csinálta...
De attól még "házi"
Nem vagyok én tanyasi, hogy gombát, salit stb stb én termesszek... kivéve a paradicsom, meg az eper,málna, cseresznye, meggy, barack, ribizli ,szilva, ezek mind mindig saját termés
A hús házi! Finoman csípősen (darabonként átlag 15-18dkg) zsömle, mustár,sajt,saláta,hús,hagyma, csípős ketchup, zsömle együtt azééé van súlya
3db én ettem, 1et nővérkém, de azért megküzdöttem vele
Jól jött a Miller öblitésnek