Ne hidd
Pl nálunk a doki most múlt 70 éves, és nem azért van még ott mert neki annyira fasza
Azért mert nincs ki jöjjön a helyére....
Elég jól ismerem sűrűn jár mindenféle továbbképzésekre szerintem többet tanult az elmúlt 20 évben mint 100másik korabeli
Az egészségügy nagyon nagy részben a benne dolgozók által konzervált régi kádári modell miatt olyan amilyen.20 éve ez az egyik nagy buktató aminek mindenki nekifut,de célhoz még nem ért.
És nem láttam olyat ahol nem lehetne javítani,lásd az USA féle dolgot ahol nem természetes hogy ellátnak egyáltalán bármivel.
Nem alulképzettek, hanem nincs.
A körzeti orvos meg azért sötét, mert 20 éve nyugdíjba kellet volna mennie, és amikor ő tanult még a pióca volt az orvoslás csúcsa.
A magyar egészségügy már csak ilyen. Viszont tudsz rengeteg stadionban sportolni. Sajnos az orvosok egyre alulképzettebbek, csökken az ellátó képesség, aszinvonál meg méginkább.
Baszki én ha nem eszek 2 mapig akkor se vagyok 140kg alatt de mégis 120 a vérnyomásom
Azért 2-3 naponta van átlag fél perc kardió, meg is látszik milyen kibaszott sportos vagyok
A melós póló kb köldökig ér
Plusz mellé egy lyukas melegítőalsó mert a munkás gatya is kb + számmal kisebb
A melós cucc kb 110kilós testhez lett igényelve
Kb 2 hetes borosta 3hete húzott fodrász
Szóval csövesség 110%
Pár hete voltam hasi ultrahangon....poénból,hogy na mit látnak...mer 20éve voltam legutóbb.... De szerencsére olyan mint a cigány IQ tesztje....minden negatív Arab doktornő volt...a neve a papír alján 3sorba fért ki....
Én holnap szezont nyitok Szigetszentmiklóson. Nem vagyok nagy híve az ilyen csoportterápiáknak de ott kötelező a jelenésem. Mert megígértem. De nem vonulok az 100%. Azt ugyanis utálom.
Simán csicskázhatlak.
Nem vagyok sérthetetlen.
Szóval bármi előfordulhat.
Viszont mivel még mindig nem értél el ide,pedig a buszjegy küldést is felajánlottam az a nagy gyanúm nem is fogsz.Csak az arcod nagy.
Vagy azt várod el hogy én menjek el hozzád?
Ez azért elég nagy lúzerségre vall nem arra a baromira vídiaszerűen ketrecharcos attitűdre amit előadsz.
Norbika.
Pl nálunk a doki most múlt 70 éves, és nem azért van még ott mert neki annyira fasza
Azért mert nincs ki jöjjön a helyére....
Elég jól ismerem sűrűn jár mindenféle továbbképzésekre szerintem többet tanult az elmúlt 20 évben mint 100másik korabeli