én meg csak annak engedném a szavazást aki legalább 3.5 évet dolgozott a 4 éves ciklus alatt, plusz aki ezen idő alatt nem volt elitélve
amúgy még egy minimum 80as iq tesz se ártana.......de akkor alig lenne szavazó
ezt a passzív faszságot matematikailag még senki sem tudta levezetni
4 éve én a jobbikba bíztam, akkor végre bekerült a parlamentbe és örültem neki hogy végre meg tudja mutatni mire képes
hát megmutatta, egyből segget csinált a szájából
pont azt irtotta ki a sorai közül akik miatt elérte azt amit el tudott (tudom hogy ez ésszerű döntés volt de akkor is....)
és azért a 4 évvel ezelőtt teljesen más irányvonalat képviseltek
szóval emiatt egyből kiestek, a jelenlegi meg olyan amilyen van akinek bejön van akinek nem
a többi alja párt meg szóra sem érdemes
a 2farkú párt az tetszene, de csak ha az ingyen sör helyett ingyen bor lenne mert a sört nem szertem
Ha nem mész el az is szavazás... akkor a Fideszt passzívan erősíted. Ez is vélemény, amit tiszteletben kell tartani. Mondjuk én kötelezővé tennem a szavazást...
jó dolgokra kell gondolni
én pl egész nap az egik munkatársamon röhögök milyen kibaszott gavallér volt
megdugott valami kurvát és az 12 ezeret kért egy óráért, aztán azt mondja olyan jó volt hogy adott neki 15 ezeret
Van ilyen is! Meg olyan is amelyik 2 órahosszát rendel és ha bajod van azt mondja miért nem jelentkeztél be előtte egy nappal. Viszont ismerek normálist is.
amúgy még egy minimum 80as iq tesz se ártana.......de akkor alig lenne szavazó
hihetetlen mennyi 30 év alatti csinos lány dug pénzért.......
4 éve én a jobbikba bíztam, akkor végre bekerült a parlamentbe és örültem neki hogy végre meg tudja mutatni mire képes
hát megmutatta, egyből segget csinált a szájából
pont azt irtotta ki a sorai közül akik miatt elérte azt amit el tudott (tudom hogy ez ésszerű döntés volt de akkor is....)
és azért a 4 évvel ezelőtt teljesen más irányvonalat képviseltek
szóval emiatt egyből kiestek, a jelenlegi meg olyan amilyen van akinek bejön van akinek nem
a többi alja párt meg szóra sem érdemes
a 2farkú párt az tetszene, de csak ha az ingyen sör helyett ingyen bor lenne mert a sört nem szertem
én pl egész nap az egik munkatársamon röhögök milyen kibaszott gavallér volt
megdugott valami kurvát és az 12 ezeret kért egy óráért, aztán azt mondja olyan jó volt hogy adott neki 15 ezeret
jelenleg nincs ilyen ember
Így jobb.
Ettől függetlenül, minden eredményem negatív, mégis beszarok néha a fájdalomtól
Valaki nézte már esetleg ? Vagy ismerős valakinek a gépezet ?
Válaszokat köszi!
Üdv