Másik érdekes tény, hogy az ellenzéki pártok 100 000-rel több szavazatot kaptak, csak ugye felaprózódtak.
Nem tudom ki a Fidesz kampány főnöke, aki évek óta módszeresen tervezte ezt a győzelmet, de időszerű lenne gazdasági miniszterré kinevezni, úgy fest van egy taktikai zseni is a csapatukban, legalább hasznos lehetne a munkája.
Nem találkozol nagy többségben a fidesz szavazókkal, ezért tűnik úgy, hogy alig vannak. Valójában egy 2 millió körüli zombi horda, de nekik megvannak a maguk fóruma, a facebook remek talajt ad erre, hemzsegnek az orbán-hozsannázó, fidesz éltető csoportok.
Belépnél az egyikbe, csak csendes szemlélőnek, látnál asszem csodákat, ne félj.
Szóval elérték amit akartak, 2 millió fix zombi, mellettük felaprózták az ellenzéki pártokat.
A Jobbikot lefejezték Vona bemocskolásával, Gyurcsi meg bármikor képes a baloldalt szétzülleszteni, szóval teljes az egyeduralom, lassan narancs színűre festik a Holdat is.
Ezt nem értem én sem, mindenki bosszankodik meg szidja, meg mondta ellene fog szavazni, mégis... Nem értem... állítólag fizettek csomó embernek, de persze ezt ki tudja. :(
Az mindegy, mert a kétharmad ellen szavazott. Volna...
Egyébként érdekes, mert mindenki azt mondja nem a fideszre szavazott, mégis meg lett ujra a kétharmad:)))
Ami ebben az országban kurvára káros.......volt már egypárt rendszerünk, úgy néz ki azt sirjuk visszza....
A fidesz meg vigyorogva vette tudomásul, higy bátran meg lehet tenni mindent, a nép felhatalmazását adta. Amit eddig kártékonyan csináltak még pofátlanabbul lehet.
Nyilvánvaló volt a győzelmük és.őszintén megvallva alkalmas párt nincs jelenleg. De kellett volna a kontroll.
Szerintem egy normális parlamentben van 5-6 különböző értékrendű párt, és sullyal vannak jelen.
A háttérhatalom törekvéseire egy ember és pribékjei a legalkalmasabbak hogy közvetitsék......és már oly sokszor de még egyszer....ha a választásokkal bármin változtatni lehetne betiltanák ! A tegnap ültetett facsemeték köszönik jól vannak teljes odaadással szolgálják a föld nevű nevelőintézet működését és irányitóit.Mazel Tov mindenkinek.
Olyan atelessel és tűzzel kampanyolt Dingdong polgatárs hogy szemely szerint engem meggyőzött,így habár nem találtam a listan a nevét,de tollal átírtam egy gaz hazug kepviselo nevét es rá adtam a voksomat.Remelem jol csinaltam.
Halkan jegyeznem meg ilyen vezerekkel kihívás a győzelem.
Kedvenc slágerem! A Smartphone feltöltve, de most nem zöldig, hanem csak narancssárgáig!
Na ez a srác, amúgy nagyon normális! Volt a Házon kívülben és ha minden fiatal így gondolkodna, akkor nem lenne baj.
Ne is mondd! Az egész ország narancssárga lett, de nem a KTM eladások miatt.
Engem is meglepett, de az hogy a kétharmad meg lesz, nem hittem volna. Viszont nincs miről beszélni, ha egy olyan fazon, mint Kósa és Németh simán hozza a körzetét.
Ma a szokásos farmozás lesz!
Ez így nem igaz, mert ketté van szakadva az ország! 2.4 millió zombi van és van ennyi gondolkodó ember is, aki átlátja a helyzetet. Mondjuk azt a 60 ezret nem értem akik a kamu pártokra szavaztak,mit szívtak.
Gyereknek általában heti 40-50 ezer a youtube reklám bevétel, ha extrém jó a hét akkor max 70 ilyen az egy,év alatt néhány volt
A múlt héten 140 ezer volt úgy hogy az átlagtól kevesebb megtekintése
Ennyi fikázó reklámot fizettek...
Ilyen dömping mellett ne csodáljozon senki sem hogy v jói új
még a nap is narancssárgán kelt fel hajnalban.... egyet kell értenem veled. a rendszer működik, hogy miként azt láttuk. ennyi, tovább a lenini úton...
én sem hittem volna, hogy ekkora mozgósítást tud felmutatni a fidesz, de megcsinálták. az, hogy a fidesz ismét nyer nem volt kétséges, de ez óriási pofon az ellenzéknek.
na ma ki mototozik?
Nem tudom ki a Fidesz kampány főnöke, aki évek óta módszeresen tervezte ezt a győzelmet, de időszerű lenne gazdasági miniszterré kinevezni, úgy fest van egy taktikai zseni is a csapatukban, legalább hasznos lehetne a munkája.