Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Másik érdekes tény, hogy az ellenzéki pártok 100 000-rel több szavazatot kaptak, csak ugye felaprózódtak.

Nem tudom ki a Fidesz kampány főnöke, aki évek óta módszeresen tervezte ezt a győzelmet, de időszerű lenne gazdasági miniszterré kinevezni, úgy fest van egy taktikai zseni is a csapatukban, legalább hasznos lehetne a munkája.
Nem találkozol nagy többségben a fidesz szavazókkal, ezért tűnik úgy, hogy alig vannak. Valójában egy 2 millió körüli zombi horda, de nekik megvannak a maguk fóruma, a facebook remek talajt ad erre, hemzsegnek az orbán-hozsannázó, fidesz éltető csoportok.
Belépnél az egyikbe, csak csendes szemlélőnek, látnál asszem csodákat, ne félj.

Szóval elérték amit akartak, 2 millió fix zombi, mellettük felaprózták az ellenzéki pártokat.
A Jobbikot lefejezték Vona bemocskolásával, Gyurcsi meg bármikor képes a baloldalt szétzülleszteni, szóval teljes az egyeduralom, lassan narancs színűre festik a Holdat is.
A néphüyitéssel és az ellenzék totális szétzuzásával illetve a migránsriogatással érték el. Hosszú, tervezett és módszeres munka volt, de bejött.
A szocializmus is az volt, ez nekik még csak a kilencedik év.
Ezt nem értem én sem, mindenki bosszankodik meg szidja, meg mondta ellene fog szavazni, mégis... Nem értem... állítólag fizettek csomó embernek, de persze ezt ki tudja. :(
Az mindegy, mert a kétharmad ellen szavazott. Volna...
Egyébként érdekes, mert mindenki azt mondja nem a fideszre szavazott, mégis meg lett ujra a kétharmad:)))
Ami ebben az országban kurvára káros.......volt már egypárt rendszerünk, úgy néz ki azt sirjuk visszza....
A fidesz meg vigyorogva vette tudomásul, higy bátran meg lehet tenni mindent, a nép felhatalmazását adta. Amit eddig kártékonyan csináltak még pofátlanabbul lehet.
Nyilvánvaló volt a győzelmük és.őszintén megvallva alkalmas párt nincs jelenleg. De kellett volna a kontroll.
Szerintem egy normális parlamentben van 5-6 különböző értékrendű párt, és sullyal vannak jelen.
Úgy,hogy elhiszik az ostobák,hogy csalás nélkül nyert ismét ez a mocsok párt!
Mondjuk a facsemetéknek tényleg több haszna van, mint a politikusoknak együttvéve.
A háttérhatalom törekvéseire egy ember és pribékjei a legalkalmasabbak hogy közvetitsék......és már oly sokszor de még egyszer....ha a választásokkal bármin változtatni lehetne betiltanák ! A tegnap ültetett facsemeték köszönik jól vannak teljes odaadással szolgálják a föld nevű nevelőintézet működését és irányitóit.Mazel Tov mindenkinek.
Csak neked sikerulhet,mogotted allok.
4 év múlva indulok, ha már ezek nem tudják ledönteni a NER-t!
Olyan atelessel és tűzzel kampanyolt Dingdong polgatárs hogy szemely szerint engem meggyőzött,így habár nem találtam a listan a nevét,de tollal átírtam egy gaz hazug kepviselo nevét es rá adtam a voksomat.Remelem jol csinaltam.

Halkan jegyeznem meg ilyen vezerekkel kihívás a győzelem.

UI:a HONDA-t felgyujtottam.

http://youtu.be/mTFBp9B2I8U
Kedvenc slágerem! A Smartphone feltöltve, de most nem zöldig, hanem csak narancssárgáig!
Na ez a srác, amúgy nagyon normális! Volt a Házon kívülben és ha minden fiatal így gondolkodna, akkor nem lenne baj.
El kell kezdenem jutubozni. Ez jobb, mint a közmunka.
Smartphone feltöltve? Tyúkok megitatva?

http://youtu.be/nxztwvXiBuE
Ne is mondd! Az egész ország narancssárga lett, de nem a KTM eladások miatt.
Engem is meglepett, de az hogy a kétharmad meg lesz, nem hittem volna. Viszont nincs miről beszélni, ha egy olyan fazon, mint Kósa és Németh simán hozza a körzetét.
Ma a szokásos farmozás lesz!
Ez így nem igaz, mert ketté van szakadva az ország! 2.4 millió zombi van és van ennyi gondolkodó ember is, aki átlátja a helyzetet. Mondjuk azt a 60 ezret nem értem akik a kamu pártokra szavaztak,mit szívtak.
Tényleg ez a legjobb smiley erre!
Ha nem tájékozódik akkor sajnos az. Egyből benyelni valamit, hát vannak szakmák ahol díjazzák, de gondolkodni nem ártana azért.
Gyereknek általában heti 40-50 ezer a youtube reklám bevétel, ha extrém jó a hét akkor max 70 ilyen az egy,év alatt néhány volt
A múlt héten 140 ezer volt úgy hogy az átlagtól kevesebb megtekintése
Ennyi fikázó reklámot fizettek...
Ilyen dömping mellett ne csodáljozon senki sem hogy v jói új
A magyar "átlagember" defaultból hülye, ezt a történelem során már többször sikerült bebizonyítanunk.
még a nap is narancssárgán kelt fel hajnalban.... egyet kell értenem veled. a rendszer működik, hogy miként azt láttuk. ennyi, tovább a lenini úton...
én sem hittem volna, hogy ekkora mozgósítást tud felmutatni a fidesz, de megcsinálták. az, hogy a fidesz ismét nyer nem volt kétséges, de ez óriási pofon az ellenzéknek.
na ma ki mototozik?
Nem feltétlen idióta
Olyan mértékű szűrt információt kap a,nép hogy szinte esélye sincs máshoz jutni
És valljuk be: a jelenlegi rendszer működőképes