Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A smúzból kimaradnék........persze ez is egyfajta szórakozás....csak hosszútávon uncsika.
Írtam valamit zolika,de látom csak játszod a keményet.
Én nem vagyok itt egész nap, csak amikor fent vagyok, akkor aktívan.
Megszólalt a csicska,Veded a szerelmed?
Az a kedvencem amit belinkeltél múltkor valahova, hogy kb. minden topikba beír... Na de másban a szálkát, magában a gerendát se.
Nem a motorossrác21 de annak 250ese volt asszem.
Mi az hogy a részedről elférek itt? Ez egy nyilvános fórum és nem te üzemelteted, szóval ha szerinted nem férnék el itt, akkor is itt lehetnék, neked és senkinek sem szabhatja meg ki lehet itt. Jóval régebb regisztráltam,mint te, én tudom anno hogy pörgött ez az oldal. Csak 10 éve nem is jártam erre. Tehát a regisztrációdból ítélve te később csatlakoztál, mert nem emlékszem ilyen felhasználó névre, volt egy F2Tom nevű srác, ő normális volt!
Én is itt vagyok egész nap csak kevesebbet írok, a melóm miatt a munkaidőm ugyan sok, de a valós munka igen kevés (bár inkább több lenne és így hamarabb végeznék) így állandóan fent vagyok, Zoli is hasonlóan van.
Bagoly mondja.....ember,minden galériába odafosod magad.Ha vakaki itt van egész nap,azt Te csak úgy tudod megállapítani,ha itt vagy egész nap.Fura,mi?
az a pöcsömöccse gyerekkel mi van aki valami 125ös sportgépet vett és mindig írogatta mennyi van benne
nevére nem emlékszem már
Elférne ha nem lenne ennyire sült hülye.
aham.... ez lehet a baj mondtam, részemről elférsz itt, korábban is elfértél...
474km
Szép napunk volt! Kertészkedtem! Farmoltam!
Nyugodt vagyok, csak utálom a rágalmazást!
Matt fekete akrilspray-vel gyorsan elő lehet állítani a szomszéd kakasából...
Döbbenet...luciferko nem bir magával....
Ha már farm és csirke.

http://www.erdekesvilag.hu/egy...
Made in Japan
B..sszák meg annyiért!!
Attól még ő a nagy clam,vagy GPilot.
Amúgy szerintem elég frusztrált hogy nem vállalhaja.Az MMM magazinnal már kezdi,nem sok kellett hogy bejöjjenek a faszságait.
Bár még moderálja magát mert ha egyértelműen elkezdi a galériaháborúit és a képes mém gyártást megint kibasznák.
Tiszta lelki beteg,bár azért rendesen telifossa az összes topikot teljes időben.
nyugodtan nyugodjál meg
még a system7 hátravan
Na hajrá,de hogy nem bmw ancug lesz rajtad az borzasztó.