attól mert vmit többször is elmondasz, még nem lesz igaz, a matek nem hazudik... felőlem otthon maradhatsz és szavazjatsz passzívan a fideszre, nekem az is jó meg ez is jó, meg amaz is jó
Ez nem matek ez csak feltételezés
És szar
Aki fidesz buzi az elmegy és húzza az x-et nekik
Aki jobbikos neonáci az ismét elmegy és oda húzza az x-et
Aki komcsi munkásőr pufajkás sarj sz arra voksol
Aki libsi homár az meg arra
Szóval aki feltett szángékkal megy sz arra szavaz
Aki nem megy el az azért nem megy el mert beleszarik az egészbe( ezért nem is párthű) így kb sehonnét sem hiányzik az a szavazat
De ha,matematikailag nézed egyformán nem szavaz egyformán nem hiányzik sehonnét sem.
Én szarok bele. Nekem sosem volt se jobb se rosszabb én mindig szoptam (de leginkább a fidesz alatt) szóvsl nincs kire szavazni
Ha lesz egy értelmes ember aki a népért tenne bármit akkor el fogok menni
ez egyszerű matek, a meglévő szvavazóbázisuk nem nőtt statisztikailag, innen már megvan? az óriásira írt iq számoddal biztos megy. a passzivitás innentől azonos a Fidesz szavazattal... ez amúgy mindegy, ez is egy szavazat, Te így szavazol. én úgy gondolom, hogy magára bármit is adó magyar embernek el kell menni, mert ilyenkor szólhat bele a saját életébe. aki nem megy, az saját nézi le. mindegy kire, de legyen annyira felelős és felnőtt, hogy el tudjon helyezni egy x-t. pl Belgiumban, Lxemburgban, Máltán stb. csakhogy Európán belül legyünk kötelező szavazni, nincs tartózkodás, sőt tudzommal pénzbüntetést kap, aki indokolatlanul távol marad. Én megfejelném ezt az összes kedvezmény, juttatás, segély stb. megvonásával és kiírnék nekik 6 hónap közmunkát passzióból...
Nem lesz olyan aki a nép érdekeit fogja nézni. Az más dolog hogy próbálnak úgy tenni.
Az alapján viszont szavazhatsz, hogy ki lopjon majd következő 5 évben.
gyors verettem egy iq tesztet nehogy beégjek itt a 80as átlaggal
utolsó 2 kérdésre csak tippeltem mert tele lett a tököm a sok ábrás gecivel már bizsergett a szemem
azért még így se lett túl szar
Az dicséretes, de a többség nem ilyen. 70 évesen már nem forognak a fogaskerekek annyira, akármilyen jó doki volt.
Továbbképzésre kötelező menni, különben visszavonják az engedélyét de lehet azt alibizni is.
Ismerek olyat amelyik a nevét sem tudja már de ott ül és rendel. Az asszisztense látja el az orvosi feladatokat mert az is jobban ért hozzá.
Van ez is, de az orvosok felkészültségével annyira nincs gond.
Persze biztos vannak rémtörténetek, meg azért sokan úgy tekintenek az "orvosra" mintha valami csodatévő isten lenne, aztán ha rájön hogy nem az akkor meg köpködi őket, de általánosságban nem hülyék, főleg az amelyik kórházban dolgozik.
Az hogy kapacitás, és pénz hiány van, az részben azért van, mint amit te is írsz, de azért tényleg van kapacitás hiány is. Mondjuk az mindig is lesz, de pl. vannak olyanok hogy a cigány bemegy, veri az asztalt hogy neki különszoba, meg seggnyalás jár, aztán beteszik, amiért ugye fizetni kéne, aztán meg lelép fizetés nélkül. Ezt a kórháznak kéne benyelnie.
Elküldeni meg senkit nem lehet.
Van olyan hogy nagymamának beadják a hashajtót, bevitetik a kórházba, hogy beteg, majd elmennek nyaralni...mondjuk ezek nagyon ki szoktak akadni amikor feleségem másnap kibassza a mamikát, mondván nem szociális otthon, hanem kórház
Csak legalább valaki ígérne valyamit, építek még stadionokat megjavítom az utakat bezárok minden megyében 3 kórházat.
De csakis arról szól minden te ennyit loptál, neki mennyi 100 millió van a titkos számláján, lenézi a nőket stb stb.
Szerintem undorító ez a sárdobálás.
Egyébként nagy igazság kire szavazzak nincs 1 épkézláb jelölt sem.
És ez az úgynevezett politikai elit.
Pont emiatt nem fogok szavazni se most se 120év múlva
És szar
Aki fidesz buzi az elmegy és húzza az x-et nekik
Aki jobbikos neonáci az ismét elmegy és oda húzza az x-et
Aki komcsi munkásőr pufajkás sarj sz arra voksol
Aki libsi homár az meg arra
Szóval aki feltett szángékkal megy sz arra szavaz
Aki nem megy el az azért nem megy el mert beleszarik az egészbe( ezért nem is párthű) így kb sehonnét sem hiányzik az a szavazat
De ha,matematikailag nézed egyformán nem szavaz egyformán nem hiányzik sehonnét sem.
Én szarok bele. Nekem sosem volt se jobb se rosszabb én mindig szoptam (de leginkább a fidesz alatt) szóvsl nincs kire szavazni
Ha lesz egy értelmes ember aki a népért tenne bármit akkor el fogok menni
Pl nekem ez a citromos az ilyen regisztrációs aztán arra jöhet 1000spam naponta,mert alig nézem....
Az alapján viszont szavazhatsz, hogy ki lopjon majd következő 5 évben.
utolsó 2 kérdésre csak tippeltem mert tele lett a tököm a sok ábrás gecivel már bizsergett a szemem
azért még így se lett túl szar
Nem tudom hol van ahol kötelező, de van olyan kocka hogy tartózkodás.
Továbbképzésre kötelező menni, különben visszavonják az engedélyét de lehet azt alibizni is.
Ismerek olyat amelyik a nevét sem tudja már de ott ül és rendel. Az asszisztense látja el az orvosi feladatokat mert az is jobban ért hozzá.
Persze biztos vannak rémtörténetek, meg azért sokan úgy tekintenek az "orvosra" mintha valami csodatévő isten lenne, aztán ha rájön hogy nem az akkor meg köpködi őket, de általánosságban nem hülyék, főleg az amelyik kórházban dolgozik.
Az hogy kapacitás, és pénz hiány van, az részben azért van, mint amit te is írsz, de azért tényleg van kapacitás hiány is. Mondjuk az mindig is lesz, de pl. vannak olyanok hogy a cigány bemegy, veri az asztalt hogy neki különszoba, meg seggnyalás jár, aztán beteszik, amiért ugye fizetni kéne, aztán meg lelép fizetés nélkül. Ezt a kórháznak kéne benyelnie.
Elküldeni meg senkit nem lehet.
Van olyan hogy nagymamának beadják a hashajtót, bevitetik a kórházba, hogy beteg, majd elmennek nyaralni...mondjuk ezek nagyon ki szoktak akadni amikor feleségem másnap kibassza a mamikát, mondván nem szociális otthon, hanem kórház
De csakis arról szól minden te ennyit loptál, neki mennyi 100 millió van a titkos számláján, lenézi a nőket stb stb.
Szerintem undorító ez a sárdobálás.
Egyébként nagy igazság kire szavazzak nincs 1 épkézláb jelölt sem.
És ez az úgynevezett politikai elit.