Kicsit több mert van műszakpótlék
Tőlem 60 felé vonnak akkor a cég is 80felett fizet utánam
Szóval 140-150 megy a nagy közösbe ami kb rendben is lenne, ha pl egy feketemelós nem 8ezerért kapná ugyanezt ( plusz a kölyke ingyen tankönyv ingyen kaja stb)
Na,aki ezeket megszünteti arra fogok majd szavazni, eldöntöttem, addig nem....
A földbe meg kukoricát tegyél aztán főzd ki pálinkának, jobban adja a lét mint a szilva csak kell hozzá enzim ami a keményítőt cukorrá alakítja
Ennek pont az a célja ne legyen politikai ellenfél. A baloldal már kész, a jobboldal kicsit lassabban megy. Milyen szíp is.lesz megint az egypárt rendszer
Neked az elmondásod alapján úgy gondolom egy szakmai minimálbér a fizud, annak a szocadója 35 rugó az eügbiztosítási és munkaerőpiaci adója meg 15 rugó az szja-d meg 27 rugó.
Úgy fest. ....ettől függetlenül szerintem nekem akad szociális érzékenységem is a kemény kapitalista szív mögött......valahol a bal tüdőm alsó fertályán.
Pontosan, én is a magamét és a családomét szeretném kifizetni tehát ahogy KLaci írta, fizetem az eü ellátásomat vagy arra saját biztosítást, de ne kelljen akkor ilyen jogcímen adót fizetnem (azé' az is szép, hogy ma már adó és nem járulék mert ügye a járuléknak van kötelező ellenszolgáltatása míg az adónak nincs és így tényleg hiába jártatjuk a szánkat). Jelenleg az életem folyamán igen kevés betegség okán fizettem amit kötelező volt viszont most, hogy öregszem és szükségem lenne rá már nem kapok szinte semmit ha csak külön ki nem fizetem, az nem járja.
pont most van duplán fizetés, én sem akarok duplán fizetni érte... tökre egyetértek. de nem akarom kifizetni a sok léhűtő ellátását sem... akkor legyen kapitalizmus?
Tőlem 60 felé vonnak akkor a cég is 80felett fizet utánam
Szóval 140-150 megy a nagy közösbe ami kb rendben is lenne, ha pl egy feketemelós nem 8ezerért kapná ugyanezt ( plusz a kölyke ingyen tankönyv ingyen kaja stb)
Na,aki ezeket megszünteti arra fogok majd szavazni, eldöntöttem, addig nem....
A földbe meg kukoricát tegyél aztán főzd ki pálinkának, jobban adja a lét mint a szilva csak kell hozzá enzim ami a keményítőt cukorrá alakítja
Bejött az élet. Nagyon komoly kis ketyeró.
Aranyos helyes a lányod, ezúton is nagyon köszönöm a nittelőt!
http://www.radio1.hu/