Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg hol a baj? Pont azt kaptad amit szeretnél
Ne legyen ingyenes, de akkor adót sem fogok fizetni.
Tudom, ismerős nekem is ez. Ha úgy van inkább megyek magánrendelőbe.
Melyik frekvencián van?
Rádió 1
nincs politika, csak zene
Egyszer van 8200 és egyszer 6200 aztán még a munláltató fizet 80ezret
az egészségügyi hozzájárulás mindenkinek uannyi, azt hiszem olyan 8e Ft...
na de ha kifizet 27e-t egy mr-re, mehetsz azonnal, de ha nem akkor majd 3 hónap múlva telefonálj adott napon, de korán, mert egy óra alatt elfogynak a 6 hónap múlva esedékes havi helyek...
Nem tudnám megcsinálni! Viszont az ilyeneket szeretem.
http://youtu.be/dqBVC7ITUmE
Nekem van egy kb 200as bruttó fizetésem az minimum 150 ezres befizetés havonta(enyém + cég) ennyi pénzből azért lehetne betegbiztosítót találni.....
Engem csak az zavar hogy a feketemunkás aki befizeti azt a havi 7 ezer(lehet már több) tb pénzt ugyanazt kapja mint én
Vagy épp az aki 10x ennyit keres az is ugyanúgy és ugyanannyit számít mint a rézbőrű segélyes....
A 3-4 hónap még jó is, van ahol 6-9 hónap a várakozási idő.
a múltkor szándékosan megnéztem egy napló-t a tv2-n, esküszöm jobb mint a comedy central...
Rádiót azóta nem nagyon hallgatok, mióta megszűnt a sláger.
vitatkozni mindennel lehet, nyilván mindenre van vélemény és ellenvélemény is. akkor még bejutottam egy vizsgálatra azonnal, most meg egy rohadt vizsgálatra is 3-4 hónapot kell várnom a finanszírozás hiánya miatt... ja, de ha kifizetem, mehetek azonnal
Reggel engem is ez a vona ekézés baszott fel
Nekem sem szimpatikus az az ember, de azért nem kellene telibe pocskondiázni mindenkit mert teli van pénzzel a magyar narancs
A 300 huf nem volt jogos sem akkor sem most, mivel elég magas járulékot illetve most már adókat fizetünk ezért biza bele kéne férni-e, hogy cserébe megfelelő ellátást kapjak vagy pedig legyen az usákos módszer (ami elég gáz ahogy olvastam róla mert a biztosítók igen aljasul kötnek szerződést illetve bontanak fel) ahol nincs állami legfeljebb valami sürgősségi, de az is csak a sebkötözésig és akkor mindenki olyan biztosítós keres és olyan biztit köt amilyet tud vagy akar és akkor tényleg nem lehet ugatni, hogy miért mit kellene fizetni. Ellenben az, hogy mindent beszedünk, de cserébe igen keveset adunk illetve azt is meg akarjuk fizettetni az nem megy szerintem.
most tettem be az ebc betéteket, a ferrodok repültek a picsába és közben zenét hallgattam a youtubon... minden zene között fizetett fidesz (bocs kormány) hirdetés ment.. a legtöbbször, hogy "Vona szexuális erőszekkal fenyegette meg kolleganőjét" meg az "allahu akbar" a vazze, már itt is...
pont ezt írta Tibi barátom.... mondjuk ez a"kapitalizmus van", ezt én is szoktam mondani, de erre a legjobb egy orvos barátom volt, aki akkor mondta ezt, amikor bevezették a vizit díjat és mindenki háborgott... ja kérem nem kellett a szocializmus, akkor kapitalizmius van, ezt tessék szeretni, de akkor ne legyen ugatás... de akkor meg ugatás lett 300Ft miatt... mert amikor pénzt kellene kiadni kiadni, de nem akarja senki, csak tartani a markát meg "ingyenes" oktatást, egészségügyet, akkor legyen szocializmus, amikor lehet németből, angolból, kínából rendelni olcsón, akkor kapitalizmus, amikor meg ne szóljon bele senki, mit csinálok, azt mondok és teszek, amit akarok, akkor meg liberaliimus.... a fene sem tud már kiigazodni, akkor inkább legyen idiotizmus, ja az amúgy is van itt
Látszik, hogy végre jó idő van, kirajzottunk mint légyfelhő a dögről.
Mindenhonnan?! Nem tudom miket nézel, de nekem csak akkor jön szembe, ha direkt ilyen oldalakra tévedek. Jó, az M4Sporton most, hogy nézem az F1-gyet szembe jön, de az már így van több éve.
Így legalább átérzed én mit érzek mikor a netes "szerelmeskedés" megy...
Fontosak a közügyek én is néha követem. De az hogy mindenhonnan ez az állandó politikai marketing folyik már idegesít.
Radics Peti, Bödőcs, Gábor és Emőke videókon pedig jót nevettem. Amellett, hogy van mondanivalójuk is.
Nem lesz vége! Ha nyernek, ha nem, akkor is lesz egy elégedetlen réteg. Egyébként engem nem zavar, mondjuk engem érdekelnek a közügyek.
Én sem vagyok egyik híve se, de jelenleginél nem nehéz jobbat találni.