Ha el mész, ha nem, akkor is szavazol!
Megtudnám indokolni, de felesleges, nem akarok senkit meggyőzni. Nekem a jelenlegi minisztrollelnök és a kormánya nem szimpatikus, így elmentem szavazni. Azt pedig a legócskább kifogásnak tartom, hogy úgyis mindegyik lop, nincs jobb stb.
Na de a piacon nem muszáj a legdrágább lehúzós kereskedőnél venni a banánt.
Én a németektől szoktam rendelni és ugyan az az alkatrész gyakran fele annyiból megvan a futárral együtt.
Nem vagyok én szociális háló hogy én tartsam el a kereskedők árváit is. Kapitalizmus van. Ők annyiért adják amennyiért megveszik, én meg ott veszem ahol a legolcsóbb.
Én már úgy várom hogy vége legyen ennek az egész válsztásdinak. Hetek óta mindenhonnan. Nyílt fórumokról. Facéról. De még a YouTube reklámaiból is csak ez folyik. Már kezd idegesíteni
Baszki, ennyi semmirekellő idiota pártot . Csak a szegények kedvéért három is van. Szóval aki most nem tud a fidesz ellen szavazni, az meg is érdemli. A 23-ból legalább 15 párt teljesen esélytelen.
Sose zavart ha valaki jól él abból amit csinált
Pl én ha,megtermeltem a,mézet 1000-1500 forintból akkor én adtam 1500-2000ezerért
De volt hogy 1200ért...
Volt olyan év hogy elpasszoltan 70kilót is
Lett is aranylánc meg merci kocsi
én pl márkaspecifikus képzett mesterszerelő barátomnál szervizeltetem az autómat, ő negyvenvalahány % kedvezménnyel szerzi a gyári alkatrészt nekem és biztos vagyok benne, hogy valamennyi még marad is neki (ami teljesen rendben van)...
vann egy alkatrész listaár és itthon azon adják a kereskedők... pedig itt is uannyi % kedvezményt kapnak a gyártól, csak kint otvábbadják az ügy félnek egy részét, itt meg nem...
Megtudnám indokolni, de felesleges, nem akarok senkit meggyőzni. Nekem a jelenlegi minisztrollelnök és a kormánya nem szimpatikus, így elmentem szavazni. Azt pedig a legócskább kifogásnak tartom, hogy úgyis mindegyik lop, nincs jobb stb.
Én a németektől szoktam rendelni és ugyan az az alkatrész gyakran fele annyiból megvan a futárral együtt.
Nem vagyok én szociális háló hogy én tartsam el a kereskedők árváit is. Kapitalizmus van. Ők annyiért adják amennyiért megveszik, én meg ott veszem ahol a legolcsóbb.
De kérlek érvekkel indokold meg hogy melyik és miért kellene a jelenlegi helyébe lépjen.
Pl én ha,megtermeltem a,mézet 1000-1500 forintból akkor én adtam 1500-2000ezerért
De volt hogy 1200ért...
Volt olyan év hogy elpasszoltan 70kilót is
Lett is aranylánc meg merci kocsi
sokszor szaladok bele,hogy mi mér ennyi meg annyi. Akinek volt majomra, legyen banánra.
Most egész meglepődtem