Sziasztok! 4500 km után ennyi kopadék normálisnak mondható? Eddig nem volt mágneses a leeresztő, szóval nincs összehasonlítási alapom.
A motorban 43000 km, van. 2007-es R1
Köszi! ;)
én nem sok mindenkit utálok...
majd ha egyszer mégis utállak megkereslek és belehugyálok a motorod tankjába
gyereket meg el kell vadítani jó gyorsan akkor nem lesz idegesítően béna pöcs ha idősebb lesz
enyém 19 múlt aztán most a videósgálára mert elsőnek pestre egyedül elmenni és ott tölteni egy teljes éjszakát
Na mi a fasz? Azt hittem utalsz, mint a szart
Amugy gyerekneveles 1000-rel. Csutortokon Diosd, pentek-szombat Pilisszentlaszlo, ma anyamek, holnap Anyoseknal a program. Mindenki a gyerekem akarja
A Zuram fel is hozta, hogy augusztusi hosszuhetvegen, amikor 2. hazassagi evfordulonk lesz, hagyjuk itt a Tökit az egyik mamára es menjunk ki 2 ejszakara sogorekhoz motorozni.
Hajlok is ra meg nem is. Nem gondoltam volna, hogy ez a gondolat dilemmaba torkollik nalam... De az meg jo par honao, valtozhat addig ez
el van repedve a sarokcsontom sok éve aztán annyit ugrabugráltam a padláson hogy ma már alig tudtam menni
pedig bíztam benne hogy nagyjából a fele kész lesz ebben a 4 napos szünetben
szép!!!!!!!
Vannak itt profi fotósok majd azok értékelik.
A motorban 43000 km, van. 2007-es R1
Köszi! ;)
kb olyan most mint egy vagányabb 10-12 éves
majd ha egyszer mégis utállak megkereslek és belehugyálok a motorod tankjába
gyereket meg el kell vadítani jó gyorsan akkor nem lesz idegesítően béna pöcs ha idősebb lesz
enyém 19 múlt aztán most a videósgálára mert elsőnek pestre egyedül elmenni és ott tölteni egy teljes éjszakát
Amugy gyerekneveles 1000-rel. Csutortokon Diosd, pentek-szombat Pilisszentlaszlo, ma anyamek, holnap Anyoseknal a program. Mindenki a gyerekem akarja
A Zuram fel is hozta, hogy augusztusi hosszuhetvegen, amikor 2. hazassagi evfordulonk lesz, hagyjuk itt a Tökit az egyik mamára es menjunk ki 2 ejszakara sogorekhoz motorozni.
Hajlok is ra meg nem is. Nem gondoltam volna, hogy ez a gondolat dilemmaba torkollik nalam... De az meg jo par honao, valtozhat addig ez
5-6 óránkét kaja, 36 óránként szex, alvás meg alig
ettől csak a karácsony a megterhelőbb
mármint nem az enyém csak úgy általánosságban
pedig bíztam benne hogy nagyjából a fele kész lesz ebben a 4 napos szünetben
ma fekvőnapot tartok az elmúlt 2 napban egészségtelenül sokat mozogtam