Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt süt a nap! Nem erősen, de éppen megfelelően! A madarak csicseregnek, de fecskét még nem láttam. A fiam locsoló verseket tanul! Nagyon kis szorgalmas a lelkem! Ápolja a hagyományainkat! Ez nagyon fontos ma, amikor a kultúránk veszélyben van. A feleségem süti a tésztákat én pedig az ünnepi menüsort csinálom. A gépek pedig művelik a gazdaságot!
Nálunk nem: délelőtt a kertben bíbelődtem, fél órája meg csepereg az eső. Hideg nincs, 17 fok.
Csodálatos nap a mai!
Kissé felhős az ég, 20,3 fok van. Kert megrotálva, ebéd mindjárt az asztalon.
Amennyiben az idő engedi, délután egy kör a motorral.
Mindenhol van hülye, de az általam felsoroltak közt valahogy nagyobb arányban.
Szerintem nincs. Mert nem fáj a fejem pedig érzékeny a frontra a búrám.
meg a suzuki, honda, skoda, opel, kia, renault, peugeot stb. bár én a suzukisokat szín szerint is csoportosítom
k1600gt gyári méret
120/70ZR-17
190/55ZR-17
Pedig császárszalonnát ettem.
Naon éhes vagyok, ti?
Sztem front van.
34,4567km.
Jó reggelt! Reggeli megvolt nekem és a farmon is a jószágoknak! A Smartphone feltöltve! Borosta lelőve!
Nagyon szép és egyáltalán nem sok!
Az összes prémium "veszélyes" és a dízelesek is!
Jó reggelt, Drága! Huh ez még nekem is sokkk Nekem ez nagyon világos szín... de kinek mi
Jó reggelt!
Ja 224-et ! Mivel , még a H2-vel is legényes lenne 36 perc alatt !
Reggelt
Kicsit idő előtt, de vége a melódiának a 7re
Sajna ma ramaty idő lesz...
Sebaj lehet mással is foglalkozni
További szépet
BMW meg a Skoda OctaviaRS... rendszeresen ilyet vezetnek a hülyék, akad más is, de mindig ez a két bolond akar versenyezni, lehet hogy az octaviasok hülyébbek is mint a bmw-sek.
224 Km-t mentem ma.
Ejj, de jó volt!
És összesen 2 hülyével találkoztam. , sajnos mindkettő BMW-vel volt.
328i és 320i. Nekiálltak versenyezni, én meg inkább elkanyarodtam Dobogókő felé, oszt' csapattam egyet kissé
Mitas?