Miért eszik Neked 8l/100km-et az astra? Nekem eszik annyit az ignác amiben 500000km van és állandóan tiltáson megy szegény mert hát az erő csak messziről kísérti és ha haladni akarok akkor kénytelen vagyok 2-3-ban tiltásig tolni az előzéseknél.
105el kell menni az pont jó tempó
Nekem itt még 8liter gelé eszik -gázzal és haladós
Egyszer mentem devecser felé zeg-re az bénább volt a déli parton meg kb örök élet, bár ott az volt a cél hogy egy csomó helyem balatont nézzünk
A hatost utálom, unokatesómékhoz ott mászkálok kelenföldre szar is meg a korlátos tábla is sok
kb 6- os.Teny hogy lehet tepni.Motorral kifele meg csak-csak,de vissza mar nyűg.
Vasvarnal mindig mernek.Egyszer beszivtam kocsival egy 110-est 90 helyett.
Kocsival elég halsdós a sok buzi suzukist opelost le lehet küzdeni a kapaszkodón rengeteg a110es szakasz szinre semmi falu benne
Pl a 4eshez képest egy álom
Szép idő van! Csak sok itt az elfojtott vágyait másra kivetíteni akaró magányos ember. Nem baj, ha nekik erre porcosodik, hajrá! Szerencsére nekem van napfény az életemben!
Nekem itt még 8liter gelé eszik -gázzal és haladós
Egyszer mentem devecser felé zeg-re az bénább volt a déli parton meg kb örök élet, bár ott az volt a cél hogy egy csomó helyem balatont nézzünk
A hatost utálom, unokatesómékhoz ott mászkálok kelenföldre szar is meg a korlátos tábla is sok
Vasvarnal mindig mernek.Egyszer beszivtam kocsival egy 110-est 90 helyett.
Pl a 4eshez képest egy álom
Mentem ma vagy 300km távot de alig volt motoros
Ez a 8as főút egész fasza, eddig kb ez a legjobb út amin mentem idén
És vedd be a gyógyszered.