Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivaaan?
Hát értem én a táj nyelvet, de inkább húrkát hozzá, majd viszek kenyeret meg mustárt
Viszek rizsát ha nem lesz jó lesz belőle húrka!
Mmm nem rossz ötlet!!!
Sőőt
Te kis lángelme
Vèradást tudnál szervezni arra a napra? Akkor nem megyek el mostanában...
Ennyi!
Április 29. Fix!!!
Helyszín Tigris (fix)
Pilisszentlélek felejtös, nincs jó hely (utcán keresztbe ne áljanak a motorok)
Időpont hogy kb 12.óra, de azon könnyen módosítok
Majd ma megcsinálom az esemény-t....
Szervezd amit beszèltünk azt szólj időbe mert kell rá napot kèrnem...
Is is
Asszem
Már bocs.
Nej nem ül fel, fèl nem erőszak. Mág látott sok balesetes aktát... Heróttya van így is. Kivel a családdal vagy az 5ccázzal?
Szerintem én idén is megyek egy párszor balaton környékére, 2keréken még szó szó haladni is lehet, aztán jól bekajálok, fagyizok stb..
De idén inkább keletre tartók, van még mit meglesni, =re külföld "még" nem vonz
Csak hogy élvezd is az utat
Kollégám is így csinálja, család a kocsival Ő meg motorral még ha csak egy gs500 de meg van vele elégedve
Nekünk olcsóbban kijön van nyaraló az èszaki parton káptalanon. Idèn is megyünk pár napra csak nejem kocsival èn meg ugye motorral.
Minden évben megfogadom hogy soha többet a Balaton közvetlen közelébe nem megyek motorral de minden évben valamilyen oknál fogva csak oda kell menjünk, oriási tömeg, drágaság, szar kaja, szar fagyi
Szép, nagyon szép a Balaton-felvidék, gyönyörű csak elbassza a sok idióta ember.
Kempingeztünk a haverokkal, drágább volt mintha a horvátoknál a tengerparton újépítésű apartmanban aludtam volna...
a balaton nulla willach kornyekehez kepest szezonban.
Ettől független rengetegen vannak egèsz nyáron.
Épeszű ember nem megy szezonban motorral a Balaton közvetlen közelébe
Hát ja Alsóörs na meg Balaton környèkèn nincs motoros, szezonban..... kamúbetyár.
Csak megmosolygom a nagy szezonkezdetes dolgokat, nyáron pedig alig találkozok motorosokkal.
Nekem az tetszett legjobban, hogy. amikor az ajtón már nem bír többet hajlítani, akkor az egész kasznit deformálja hozzá!
Minden mozdulatuk profi Látszik, hogy értenek hozzá Valószínű nem 1-2 trabinak állították már be az ajtaját és motorháztetejét
erre a rutinra mondják, hogy az évek meg a tudás semmivel sem helyettesíthető
Német minőség, na!
Az enyém is. Benyából 7 körül bár azzal igen ritkán megyek, talán 3 nap volt a legtöbb.
Gázból eszik 8-at.
Hááát a szakmunka az szakmunka: http://youtu.be/uwdEWL0Fh2M;feature=youtu.be