Ugyan ilyet vettem kb két évvel ezelőtt. Nekem bevált, szeretem. Vízállóságát nem teszteltem, én sem bízok benne, ezért a tárcát, forgalmit nejlon zacsiba csomagolva hordom benne.
Nem védem VR46N-t, nővel én sem beszélnék így, viszont sok esetben maguk akik szidják sem különbek és ugyanúgy nem tudnak leszállni a másikról. Lásd. a téveszmések, akiket tiltottam. Részemről ennyi ez a téma.
De várj, mondok durvábbat, pár hét és bandázok majd együtt Gerivel meg Szandrával, üdítőzünk, motorozunk, csavargunk és röhögünk, meg motorozunk is, meg aztán sört is (tudom feka, kepikörte rendel iszunk és húúúúú de szar lesz nekünk. )
Jajjj...kímélj meg tőle, hogy nekem magyarázkodj. Nekem vége a melónak, hétvégén ezer dolgom van, hétfőig úgysem nézek be ide valószínűleg, szóval jó sárdobálást.
Azt nem tudom, de nekem ezek az állatos "poénok" nem jönnek át. Az itteni egymás közti nyilvános kéjelgést is furcsállom, szerintem érdemesebb lenne privátban, de ők tudják.
A talpnyalást így nevezed?Lelked rajta. Igen,nagyon vicces ez a versenymatyi,szédületes,elképesztő... Sajnálom,hogy Te is ugrasz,ha a közös cicukátokról írnak valamit.