pl a bullterrierem akkor majdnem nekiment az asszonynak amikor játékból fel akart ugrani a hátamra
eleinte nem akart igazándiból elfogadni rajtam kívül senkit sem
azt sem lehetett megfélemlíteni semmivel sem lebasztál mellé egy villáskulcsot amikor aludt max egy kis csíkra nyitotta a szemét de meg sem rezzent, vágtam a vasat sarokcsiszolóval beállt ellém és nézte mi a szar visít vagy amikor a pneumatikus tűzőgép csattogott azt is 3 centiről figyelte
az olyan kutya volt hogy kb mintha fej-vagy írást játszanál
vagy leszart mindent és mindenkit vagy nem teljesen kiszámíthatatlan volt
ráadásul kibaszott makacs kutya, én még ilyen akaratos jószágot nem láttam mint az volt, tudta hogy látom hogy rosszat csinál azt is tudta hogy kap a picsájára, de mégis megettte és figyelt közben mit csinálok, és nem futott ám el a picsánverés elől hanem megvárt legalább 2 évesik kötekedett
volt hogy haver kiment a kerítésen kívül és amikor lépett vissza már repült rá a kutya, pedig előtte le se szarta hogy ott volt
ellenben pl ha egész éjjel nyitva volt a kapu akkor sem ment ki, póráz nélkül akkor sem ha hívtam, labdát visszahozta, a "nem" szóra még a dugást is abbahagyta meg bármi tevékenységet szóval nem volt ostoba kutya
A kuvaszokat nem szeretem egyedül, túl buták hogy értelmesen lehessen velük tárgyalni.
Amiket amstaffot ismerek, azok két másodperc alatt dobják magukat hanyatt, ha van esély egy kis hasvakarásra. Persze biztos be lehet vadítani, meg képezni őket, ahogy a rendőr kutyát sem tudom leszerelni ha rám küldik
azért ha az amstaffom befeszül te mehetsz neki betonoszloppal is akkor is letépi azt amit le akar tépni
pedig nagyon higgadt és barátságos, de ha valaki vagy valami nekimegy akkor én nem lennék a helyébe
A kutyák olyanok mint a klingonok.
Erőt kell mutatni és akkor tisztelni fog. Ha menekülsz akkor még az én igen jámbor és barátságos vizslám is megkerget.
Egy erdő melletti üres részen kergettek engem is kóborkutyák. Mielőtt utolértek, kontra, farolás, ettől megtorpantak majd szembe fordultam velük és megindultam feléjük. Úgy rebbentek szét hogy öröm volt nézni. Utána már nem kergettek csak messziről ugattak.
ez kamu medve
valahol olvastam hogy csak össze van vágva
a grizzly kurva gyors ilyen 45-50km/h tempót is tud rövidtávon a biciklis meg még 30al sem ment
és ugye az a faág pont oda lett téve mert se előtte se körülötte semmi sem volt egy egész járt úton
Egyik bratyóm hosszútávfutó és ugye mikor ezt művelte naponta edzett a környéken 2-030 km-eket futkosva és félt a kóbor kutyáktól nem alaptalanul, egyszer vett egy kiválónak hirdetett ultrahangos vagy milyen kutyariasztót, mesélte pár hét múlva, hogy egyik alkalommal feltűnt előtte 3-4 nagytestű kóbor akik érdeklődve nézték ahogy feléjük fut, Ő erre megállt, hogy na most kaptok a pofátokra felkiáltással rájuk irányítva a riasztót megnyomta azt. Azt mondta, hogy a hirdetésben elmondottaknak ellentmondva a kutyák hirtelen ledermedtek és utána azonnal teljesen megvadulva elindultak felé és acsarogva teljes sebességgel az életére törtek, azt említette, hogy ha bármelyik versenyén olyan sprintet levágott volna mint ott akkor a következő olimpián kvótán felül nevezték volna.
egyszer egy nagyobbféle juhászkutya elkapta a lábam a crosscsizmában, még ki is csatolta, de a kutyának jobban fájt mint nekem mert azonnal leállt a kergetőzéssel
Azé' ehhez a kérdéshez érdemes lenne hozzátenni azt is, hogy olyanok válaszát kéred akik haladnak is. Ha a mai hozzáállásomhoz képest válaszolnék akkor szinte mindegy milyen bakelit mert nem, hogy keveset megyek, de azt is sétaként élem meg míg 10-12 évvel ezelőtt relevánsabb lett volna a válaszom.
eleinte nem akart igazándiból elfogadni rajtam kívül senkit sem
azt sem lehetett megfélemlíteni semmivel sem lebasztál mellé egy villáskulcsot amikor aludt max egy kis csíkra nyitotta a szemét de meg sem rezzent, vágtam a vasat sarokcsiszolóval beállt ellém és nézte mi a szar visít vagy amikor a pneumatikus tűzőgép csattogott azt is 3 centiről figyelte
az olyan kutya volt hogy kb mintha fej-vagy írást játszanál
vagy leszart mindent és mindenkit vagy nem teljesen kiszámíthatatlan volt
ráadásul kibaszott makacs kutya, én még ilyen akaratos jószágot nem láttam mint az volt, tudta hogy látom hogy rosszat csinál azt is tudta hogy kap a picsájára, de mégis megettte és figyelt közben mit csinálok, és nem futott ám el a picsánverés elől hanem megvárt legalább 2 évesik kötekedett
volt hogy haver kiment a kerítésen kívül és amikor lépett vissza már repült rá a kutya, pedig előtte le se szarta hogy ott volt
ellenben pl ha egész éjjel nyitva volt a kapu akkor sem ment ki, póráz nélkül akkor sem ha hívtam, labdát visszahozta, a "nem" szóra még a dugást is abbahagyta meg bármi tevékenységet szóval nem volt ostoba kutya
Amiket amstaffot ismerek, azok két másodperc alatt dobják magukat hanyatt, ha van esély egy kis hasvakarásra. Persze biztos be lehet vadítani, meg képezni őket, ahogy a rendőr kutyát sem tudom leszerelni ha rám küldik
Elég ha elhiteted vele, kutyák is nagy szájkaratésok.
pedig nagyon higgadt és barátságos, de ha valaki vagy valami nekimegy akkor én nem lennék a helyébe
Mint egy naaaagy vaddisznó...
Erőt kell mutatni és akkor tisztelni fog. Ha menekülsz akkor még az én igen jámbor és barátságos vizslám is megkerget.
Egy erdő melletti üres részen kergettek engem is kóborkutyák. Mielőtt utolértek, kontra, farolás, ettől megtorpantak majd szembe fordultam velük és megindultam feléjük. Úgy rebbentek szét hogy öröm volt nézni. Utána már nem kergettek csak messziről ugattak.
valahol olvastam hogy csak össze van vágva
a grizzly kurva gyors ilyen 45-50km/h tempót is tud rövidtávon a biciklis meg még 30al sem ment
és ugye az a faág pont oda lett téve mert se előtte se körülötte semmi sem volt egy egész járt úton
Remélem Zarco nem lesz KTM-es kb. annyi a pályafutásának akkor.