Aham! Szóval ez a bodza puska modern változata! Nyáron, félmeztelenül, gyerkőcként mikor harcászkodtunk ,pár méterről a kukorica szem is hagyott kék foltot!
Hasonló mint a paintball, csak itt nincs festék, hanem 6mm-es műanyag golyók.
Szintén egymásra lövöldöznek vele, csak itt a találat önkéntes bevalláson alapján van. Ennél fogva nem tud komoly sérülést okozni, de azért elég szar ha a fedetlen részen találnak el
Tudom hogy harci kutya, de ettől függetlenül, ha normális a környezet nem megy neki mindennek. Környékbeli példányokat már végig vakargattam a kerítésen keresztül
Abból indulj ki hogy a stratford régen harci kutya volt
De
Ha láttál már viadalt akkor tudod hogy bent van velük küzdelem közben a bíró és ha rosszul fogott a kutya akkor egy fa pecekkel feszítette a száját szét
És akkor sem támadt emberre.....
Szóval ami alapból emberre támad az beteg
Persze tanítani lehet
Amúgy a gyerekek nagy gecik, teszik az ártatlant aztán basztatják az állatokat, az utcánkban volt olyan gyerek aki a bb pisztollyal lövöldözte a kutyám
Medvéből, max. a Mackó sajt. Alapból mindenevő, dögöt is eszik, ah úgy, kösz inkább nem. Meg én kedvelem a medvéket Maci Laci, Buci Maci. Ezeken nőttem fel.
http://youtu.be/SpT3MfBDGZQ
Mai időjárás szaaar
Még jó hogy elrámoltam a hólapátokat
Cirka 8cm friss hó, és még esik
Az utakon csak óvatosan
Szintén egymásra lövöldöznek vele, csak itt a találat önkéntes bevalláson alapján van. Ennél fogva nem tud komoly sérülést okozni, de azért elég szar ha a fedetlen részen találnak el
De
Ha láttál már viadalt akkor tudod hogy bent van velük küzdelem közben a bíró és ha rosszul fogott a kutya akkor egy fa pecekkel feszítette a száját szét
És akkor sem támadt emberre.....
Szóval ami alapból emberre támad az beteg
Persze tanítani lehet
Amúgy a gyerekek nagy gecik, teszik az ártatlant aztán basztatják az állatokat, az utcánkban volt olyan gyerek aki a bb pisztollyal lövöldözte a kutyám