Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem hagyom mig kiolvad.
Mocikákok.
Erre se motorozzatok, mert itt még hofuvások is vannak. Mi program kiásni a hóból a garázst.
Tesók?
Ja. Meglepően erős. Havernak is vannak. Gázos pisztollyal szórakoztunk és pár méterről a hullámkartont is átütötte.
Az csak kicsit határozottabb.
Akkor kell motorozni amikor jól esik
A Vackort kihagytad !
Aham! Szóval ez a bodza puska modern változata! Nyáron, félmeztelenül, gyerkőcként mikor harcászkodtunk ,pár méterről a kukorica szem is hagyott kék foltot!
Fúúú(jj), de szép idők is voltak azok...

http://youtu.be/SpT3MfBDGZQ
Amerika staffordshire terrier, staffordshire bullterrier .
Reggelt
Mai időjárás szaaar
Még jó hogy elrámoltam a hólapátokat
Cirka 8cm friss hó, és még esik
Az utakon csak óvatosan
Nem menjetek Dunakeszire most, 2 centis hó van, fasza volt éjszaka vezetni, szakadó hóban szerelés után, hazaértünk...
Elég szar az ruhán keresztül is, nem kell fedetlen terület, volt nekünk egy MP5 meg egy M16 utánzat is, csúnyát ütött még 20m-ről is....
Hasonló mint a paintball, csak itt nincs festék, hanem 6mm-es műanyag golyók.
Szintén egymásra lövöldöznek vele, csak itt a találat önkéntes bevalláson alapján van. Ennél fogva nem tud komoly sérülést okozni, de azért elég szar ha a fedetlen részen találnak el
Tudom hogy harci kutya, de ettől függetlenül, ha normális a környezet nem megy neki mindennek. Környékbeli példányokat már végig vakargattam a kerítésen keresztül
Köszi!
Valami airsoftos cucc
Az a "bb" pisztoly mi?
Abból indulj ki hogy a stratford régen harci kutya volt
De
Ha láttál már viadalt akkor tudod hogy bent van velük küzdelem közben a bíró és ha rosszul fogott a kutya akkor egy fa pecekkel feszítette a száját szét
És akkor sem támadt emberre.....
Szóval ami alapból emberre támad az beteg
Persze tanítani lehet
Amúgy a gyerekek nagy gecik, teszik az ártatlant aztán basztatják az állatokat, az utcánkban volt olyan gyerek aki a bb pisztollyal lövöldözte a kutyám
Nem tudom azzal mit csináltak ami szegény kislányra támadt.
Medvéből, max. a Mackó sajt. Alapból mindenevő, dögöt is eszik, ah úgy, kösz inkább nem. Meg én kedvelem a medvéket Maci Laci, Buci Maci. Ezeken nőttem fel.
Ha kell lefutom Ben Jonsont is.