Motort is mosnak ott? Régen Bp.-n volt egy motormosó ahol igen jól dolgoztak, de sajna bezárt, biztos lenne keletje a dolognak ha újranyitna egy ilyen hely.
Teljes jó. Én a főzöm azt amit szoktam lakótárs / társak azt amit ők szoktak. Így változatos az ízvilág is. Köretekben kéne még fejlődnöm mert tudok rizsát meg a krumpli bármilyen formáját. Oüré főtt sült tócsni amit csak el lehet képzelni de ez sem egy túl széles repertoár.
Nálunk mikor kinek van kedve. Én csak olyan heti 2-3 alkalommal szoktam. De van lakótárs. Szóval meleg kaja szinte minden nap van. Amúgy ez a rendszer egész jó batással van a szervezetnek is. Legalábbis úgy érzem hogy nem vagyok most akkora darab mint ilyen időtájt szoktam.
Az elejét nem láttam, mire válaszolsz. Te is maradj intelligens és ne cuncimókusozz le! Lehet ez most elfogadott egyes pasiknál és tetszik nekik, de én férfi vagyok.
Vedd elő a rajzot, mert azon süt a nap, és szorul némi világosság ide-oda. Csak ne legyél fényevő! Ez egy közmondás, Google a barátja, Wiki a barátnője, semmi köze más emberekhez és tárgyakhoz, maradj intelligens cuncimókus, mert én azt szeretem. Ne kelljen csalódnom benned!
abban se ázik