Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én almás tócsni nak ismerem. Alma vaníliás cukor tojás. Nagyjából. Abban nincs krumpli. Nagyon kevés mehet bele attól picit tömörebb lesz. Ha kell.
Almás? Az miképp készül? A sima fokhagymásat igen kedvelem, de az édes tésztája is olyan mint a sós-é?
Az almás dolgokat nem szeretem. Amíg van fogam inkább ropogtatom nyersen.
Na hát ezt a repertoáromat lenne ildomos bővíteni. Az almás tócsnim viszont fergeteges. Kis porcukorral. Nagyon király.
Nem vagyok nagy krumplis! Pörkölthöz szeretem a sült krumplit, de ennyi. Inkább más zöldségek.
Motort is mosnak ott? Régen Bp.-n volt egy motormosó ahol igen jól dolgoztak, de sajna bezárt, biztos lenne keletje a dolognak ha újranyitna egy ilyen hely.
Teljes jó. Én a főzöm azt amit szoktam lakótárs / társak azt amit ők szoktak. Így változatos az ízvilág is. Köretekben kéne még fejlődnöm mert tudok rizsát meg a krumpli bármilyen formáját. Oüré főtt sült tócsni amit csak el lehet képzelni de ez sem egy túl széles repertoár.
nem terveztem, jó neki a corsa is
abban se ázik
Az a lényeg! Nálunk én főzök jó néha a feleségem is.
Te nem vennél az asszonynak?
ha már egy bmw kocsit csattintottál a segge alá használja is valami értelmes dologra
Nálunk mikor kinek van kedve. Én csak olyan heti 2-3 alkalommal szoktam. De van lakótárs. Szóval meleg kaja szinte minden nap van. Amúgy ez a rendszer egész jó batással van a szervezetnek is. Legalábbis úgy érzem hogy nem vagyok most akkora darab mint ilyen időtájt szoktam.
Nem semmi!
Van olyanod?
még a "rajongói" oldalamra is kiteszem
Én is főztem ma, mindennap szoktam!
Jelentem az ebéd elkészült és nagyon finom is volt. az eső meg szakad így maradt a mozizás mocizás helyett pedig a kamerámat is nagyon kipróbálnám már
Rendben! Majd ha kész lesz felteszem!
Persze!! Cicát meg pink motort is! Meg szivárványt! meg vattacukrot!!
Neked esetleg rajzoljon a unokám?
Az elejét nem láttam, mire válaszolsz. Te is maradj intelligens és ne cuncimókusozz le! Lehet ez most elfogadott egyes pasiknál és tetszik nekik, de én férfi vagyok.
Kígyót melengetsz a kebleden.
Vedd elő a rajzot, mert azon süt a nap, és szorul némi világosság ide-oda. Csak ne legyél fényevő! Ez egy közmondás, Google a barátja, Wiki a barátnője, semmi köze más emberekhez és tárgyakhoz, maradj intelligens cuncimókus, mert én azt szeretem. Ne kelljen csalódnom benned!
Pedig szép dolog!