Beszarás.....eszembe jutott mikor a 80'-as évek közepén tanyán lakva mikor melóból hazafelé mentem vagy a 350-es jawa-val vagy a ritkán beinduló verhovinával akkor egy háznál igen betojva haladtam el ahol is 2 kuvasz lakott kerítés nélkül.....vazz, mély homok amiben alapból küzdött még a jawa is nemhogy a verho és mindig azon imádkoztam, hogy ne legyenek épp kint az úton, háááát néha meghallgattak imáim, de nem mindig (biztos bűnös életet éltem) és ezen videó láttán eszembe jutott a rettegés amit átéltem mikor a két fogsor csattogott a bokám körül miközben azon siránkoztam nehogy épp eltaknyoljak a homokban....
Na mindegy, az sbk annyira nem érdekel. A kawa a legjobb mert nem igazán van ellenfele na jó, tenyleg baromi jók a pilóták meg a motorok is. De gyanítom hogy ha a yamaha, ducati, honda is kezdene pénzt pumpálni az sbk csapataiba akkor lenne ellenfele is a kawának.
Visont Zarco hatalmas amit előadott megint, remélem lesz vér a faszában és beint a yamahának, Tech3KTM Zarcoval pirithatna
Olyan gyorsan tönkrement hogy nem is ért ki a boxból ?
Egyébként miért nem indít sehol sem csapatot ? Pénze lenne szerintem akár az sbk-ra akár a gp-re.
Izgalmasabb lenne mind a ket kategória.
Szemét vagyok és bíztam benne hogy az sbk szabályzások kinyírják a kawát és beneveznek a gp-be, de hát így is nagyon sanszos a kawa vb cím
A-a, anyu még nem szólt rám hogy viselkedjek és úgy érzem hogy semmi bicskanyitogatót nem írtam, lehet hogy nyers volt a véleményem de legalább őszinte
RUN.
http://youtu.be/kPUAK4e19Os
Visont Zarco hatalmas amit előadott megint, remélem lesz vér a faszában és beint a yamahának, Tech3KTM Zarcoval pirithatna
Egyébként miért nem indít sehol sem csapatot ? Pénze lenne szerintem akár az sbk-ra akár a gp-re.
Izgalmasabb lenne mind a ket kategória.
Szemét vagyok és bíztam benne hogy az sbk szabályzások kinyírják a kawát és beneveznek a gp-be, de hát így is nagyon sanszos a kawa vb cím
Ezért kerdem a zárt feszbuk csoportot.
Mindent jobban tudnak.
Norbi?
Az időmérőt meg sajnos nem láttam..