Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszarás.....eszembe jutott mikor a 80'-as évek közepén tanyán lakva mikor melóból hazafelé mentem vagy a 350-es jawa-val vagy a ritkán beinduló verhovinával akkor egy háznál igen betojva haladtam el ahol is 2 kuvasz lakott kerítés nélkül.....vazz, mély homok amiben alapból küzdött még a jawa is nemhogy a verho és mindig azon imádkoztam, hogy ne legyenek épp kint az úton, háááát néha meghallgattak imáim, de nem mindig (biztos bűnös életet éltem) és ezen videó láttán eszembe jutott a rettegés amit átéltem mikor a két fogsor csattogott a bokám körül miközben azon siránkoztam nehogy épp eltaknyoljak a homokban....
Azt a büdös qu....a életbe.........

RUN.

http://youtu.be/kPUAK4e19Os
Na mindegy, az sbk annyira nem érdekel. A kawa a legjobb mert nem igazán van ellenfele na jó, tenyleg baromi jók a pilóták meg a motorok is. De gyanítom hogy ha a yamaha, ducati, honda is kezdene pénzt pumpálni az sbk csapataiba akkor lenne ellenfele is a kawának.

Visont Zarco hatalmas amit előadott megint, remélem lesz vér a faszában és beint a yamahának, Tech3KTM Zarcoval pirithatna
Lényegében a Ducatin és a Kawasakin kívül senki nem áll olyan durván a csapatok mögött.
Nem! Jóval korábban voltak gyáriként. A Honda sem gyáriként van.
Na ezaz, egy gyari csapatot kellene küldeni. 2016-ban voltak gyáriként kb, nem? Akkor valami szabálymódosítás miatt leptek le én úgy emlekszem
Gyári támogatással! Anno voltak gyáriként is, de nem jött össze.
Gyári csapattal ?
Most írtam, hogy a SBK-ban ott vannak...
Picit süsd át.
Olyan gyorsan tönkrement hogy nem is ért ki a boxból ?

Egyébként miért nem indít sehol sem csapatot ? Pénze lenne szerintem akár az sbk-ra akár a gp-re.
Izgalmasabb lenne mind a ket kategória.
Szemét vagyok és bíztam benne hogy az sbk szabályzások kinyírják a kawát és beneveznek a gp-be, de hát így is nagyon sanszos a kawa vb cím
Anyud?
A-a, anyu még nem szólt rám hogy viselkedjek és úgy érzem hogy semmi bicskanyitogatót nem írtam, lehet hogy nyers volt a véleményem de legalább őszinte
Nincs, az SBK-ban is gyengék.
Akkor mindent értek!
Nem a Te hibád, mert van az a sebesség ami után már nem érzékeli a szem
Már téged is megfenyegettek?
Várjál, nem látok BMW-t !
Erre a saját testi epségem érdekében nem vagyok hajlandó válaszolni
Olvastam.
Ezért kerdem a zárt feszbuk csoportot.
Mindent jobban tudnak.
Kérdezte ma valami új srác is valami bubó...
És mondhatná már valaki konkrét mitas tesztet saját tapasztalatbol?

Norbi?
Na jó HONDA nincs?
A motor kozmetikázása,türcsizése,nem eléggé motoros téma?Esetleg az,hogy minden motorozás után puszilgatni kell az imádott gépet.. Válassz.

Az időmérőt meg sajnos nem láttam..